Kotisiivooja AhoLiina Oy:lle PK-seudulle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHOI SINÄ! Omatoiminen työ reippaalla asenteella sujuu? Etsimme AhoLiina Oy:lle KOTISIIVOOJAA PK-seudulle - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme AhoLiina Oy:lle nyt KOTISIIVOOJAA Pääkaupunkiseudulle!

Työssäsi teet kotisiivouksia kuluttaja-asiakkailla Helsingin, Vantaan, Espoon ja Tuusulan seudulla. Kohteet siivotaan sopimusten mukaisesti, sisältäen mm. ylläpitosiivousta, kausisiivousta, ikkunoiden pesua ja paljon muuta! Asiakkaat ovat hyvin pysyviä ja paikat tulevat nopeasti tutuiksi. Työaika pääosin arkisin klo 9-16, ja tunteja tarjolla noin 100h kuukaudessa.

Tehtävä edellyttää omatoimista, ripeää ja tarkkaa työotetta, sekä asiakaspalvelutaitoja ja omaa autoa. Kohteet ovat pääosin omakotitaloja, joihin auton saa hyvin parkkiin. Aiempi siivousalan kokemus on eduksesi, muttei välttämätöntä - tärkeintä on työtä pelkäämätön ja reipas asenne, me opetamme loput! Työ edellyttää sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten sinulla on mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään joka palkassa, ja palkkaus tehtävässä sopimuksen mukaan! Tutustu tästä mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi: https://www.aholiina.fi/.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai ota Samiin yhteyttä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4799599-kotisiivooja-aholiina-oy-lle-pk-seudulle?promotion=1108090-trackable-share-link-te-kotisiivooja-aholiina-oy