Ohjelmointitaitoinen CNC koneistaja, 1 paikka, He, Henkilöstövuokrausyhtiö Kipinä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 31.1.2025
  • Palkkaus: 3000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Henkilöstövuokrausyhtiö Kipinä Oy on perustettu vuonna 2010. Koko toimintansa ajan se on keskittynyt ulkomaisen työvoiman tarjoamiseen Suomessa. Kipinällä on omat rekrytointiyhtiöt Romaniassa, Kipina HRM RO srl, ja Bulgariassa, Kipina BG OOD, sekä oma rekrytointi- ja paikallista henkilövuokrausta Puolassa tekevä yhtiö, Ilves Sp. z o.o. Näiden lisäksi pitkäaikaiset yhteistyökumppanit mm. Slovakiassa ja Intiassa. Nykyään rekrytoimme työvoimaa myös mm. Norjaan, Saksaan ja Irlantiin.

Etsimme suomalaiselle asiakkaallemme energistä ja ammattitaitoista CNC-koneistajaa, joka työskentelee Heidenhain-ohjatulla jyrsin- ja porauskoneella. Malli SHW UF

- Kyky tehdä työkalujen valinta ja asetusten ohjelmointi.
- Työskentelyyn käytettävät materiaalit - hitsatut teräsrakenteet; pieni sarjakoko, suuri kappalekoko - jopa tonniin asti
- Piirustusten lukutaitoa tarvitaan sekä nostolaitteiden käsittelyä. -Riskien hallinta on tärkeää, koska osat ovat raskaita, painavat jopa 10 tonnia. Yritys etsii erittäin kokenutta työntekijää, joka osaa työskennellä huolellisesti ja on tarpeeksi rohkea käsittelemään raskaita kuormia.
-Hyvä englannin tai suomen kielen taito vaaditaan

Pitkäaikainen sopimus ja kilpailukykyinen palkka!

Tarjoamme:

-apua matkajärjestelyissä ja korvausta Suomeen saapumisen kustannuksista.

-majoitus yrityksen asunnossa (oma huone jaetussa kerrostaloasunnossa - vuokra 220€/kk).

-pitkät ja joustavat työsopimukset

-palkat + Suomen lain mukaiset lisät.

-apu rekisteröinnissä ja virallisissa asioissa englantia, puolaa, bulgariaa ja romaniaa puhuvien koordinaattoreiden toimesta.

Hae hakemusta lähettämällä CV:si palkkatoiveineen suoraan verkkosivujemme kautta https://kipinahrm.eu/open-jobs/ . Voit jättää myös avoimen työhakemuksen. Jos osaamisesi ja kokemuksesi vastaavat työpaikkailmoitusta, otamme sinuun yhteyttä ja keskustelemme tarkemmin tehtävästä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://kipinahrm.eu/open-jobs/