Myyjä, Sale Sippola & Kaipiainen, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
KOUVOLA

Haussa on vakituinen osa-aikainen (15 h/vko) työtehtävä

MYYJÄ, SALE SIPPOLA & KAIPIAINEN

Toivomme löytävämme tekijän, joka käärii hihansa ja tarttuu kaikkiin myymälän töihin turhia aikailematta. Työnkuvaan kuuluu esimerkiksi hyllytystä, kassatyötä ja hävikin hallintaa. Salessa emme tunne osastorajoja, vaan teemme kaikkia myymälän työtehtäviä vuorokohtaisesti.

Työ edellyttää 18 vuoden ikää ja asiakaspalveluun tarvittavaa suomen kielen taitoa. Työtä on vaihtelevasti kahdessa eri toimipisteessä, joten todennäköisesti oma auto on välttämätön työmatkoihin. Työaikoja voidaan tarvittaessa viilata esimerkiksi opiskelijan aikatauluun soveltuviksi, mutta esimerkiksi pelkkää aamuvuoroa emme voi kenellekään luvata.

Odotamme sinulta:
 KYKYÄ SOPEUTUA MUUTTUVIIN TILANTEISIIN. Työtehtävät ovat käytännönläheisiä ja usein myös varsin fyysisiä. Koska meillä työskennellään usein yksin, odotamme taitoa priorisoida asiakas toiminnan keskiöön.

KIINNOSTUSTA KAUPAN ALAA KOHTAAN. Kaupan alan koulutuksen ja kokemuksen katsomme eduksi.

YHTEISTYÖTAITOJA. Teemme saumatonta yhteistyötä yhteisten tavoitteiden eteen - myös silloin, kun olemme myymälässä yksin. Siksi toivomme löytävämme ystävällisen ja avuliaan työkaverin.

Me tarjoamme Sinulle:
 Kaupan alan kenties monipuolisimmat työtehtävät.
 Vakituisen työsuhteen alueemme suurimman yksityisen työnantajan palveluksessa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
 Hulppeat henkilöstöedut, joista esimerkkinä 25 prosentin alennus ravintolaostosten loppusummasta ja 50 prosentin alennus autopesuista.
 Kaupan alan työehtosopimuksen mukaisen, alan kokemukseen ja koulutukseen perustuvan tuntipalkan (8,72 €/h - 14,16 €/h) lisineen.

Kiinnostuitko? Hae sähköisen kanavamme kautta viimeistään ma 23.9.2024. Haastatteluun eteneviin henkilöihin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti ja sopivan hakijan löytyessä saatamme täyttää paikan jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa myymäläpäällikkö Merja Aho p. 010 7624 732.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SALE-SIPPOLA/Myyj--Sale-Sippola---Kaipiainen_R-29190