Myyjä, Lavoka Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Myynnin ja markkinoinnin tulevaisuuden osaaja / Oppisopimus

Haluatko kehittyä myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi?

Lavoka Oy on kokenut paperi- ja pesuainetukku / maahantuontiliike, joka on lyhyessä ajassa saavuttanut vakaan aseman tavarantoimittajana. Olemme asiakaspalvelukeskeinen monipuolinen tukkuliike. Kotipaikkamme sijaitsee Kouvolassa, mutta toimimme valtakunnallisesti Suomen rajojen sisäpuolella.

Asiakaskuntamme koostuu yritysasiakkaista. Arvostamme asiakkaitamme suuresti ja teemme kaikkemme menestyäksemme yhdessä. Tämä arvo ohjaa jokapäiväistä toimintaamme ja yrityksemme kehittämistä.

Haluatko opiskella työskentelyn ohessa esimerkiksi liiketoiminnan ammattitutkinnon oppisopimuksella? Nyt me mahdollistetaan se!

Yrityksemme on vahvassa kasvussa, joten etsimme energistä ja oppimishaluista henkilöä liittymään mukavaan työtiimimme. Työtehtäviisi tulee kuulumaan myynnin kasvattaminen ja markkinointi, uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakkaiden palveleminen. Tulet osallistumaan myös asiakkaiden tavaratoimitusten varmistamisessa ja valvonnassa. Tehtävä on uusi ja monipuolinen ja valittavalla tekijällä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työtehtävään osaamisensa puitteissa. Työtehtävässä edellytetään B-ajokorttia.

Toivomme hakijoilta:

Oppimis- ja kehittymishalua, oma-aloitteisuutta ja vastuullista työotetta, taitoa työskennellä ihmisten kanssa, kiinnostusta myynnin ja markkinoinnin aihepiireihin sekä uteliasta otetta myyntityöhön.

Tarjoamme hakijoille:

Itsenäisen ja vaihtelevan työn sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työaikaan. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka sopimuksen mukaan, sekä henkilökohtainen bonusjärjestelmä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja myyntitiimin tuen. Sinua odottaa mukava työyhteisö, mahtava asiakaskunta sekä oppisopimuskoulutuksen jälkeen vakituinen työsuhde.

Mikäli tämä kuulosti sinun paikaltasi, jätä hakemus s-postilla rekry.lavoka@gmail.com ja kerro miksi sinusta tulisi seuraava lavokalainen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla jäi kysyttävää, saat lisätietoja Ville Lindstedtiltä tai Joonas Lehmoselta.

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla rekry.lavoka@gmail.com.
Jos tarvitset lisätietoa asiasta:
Tiistaisin klo 9-10 sekä klo 15-16 Joonas Lehmonen puh. 040 715 4443
Torstaisin klo 9-10 sekä klo 15-16 Ville Lindstedt puh. 050 555 2010

Hae työpaikkaa osoitteesta