Koulunkäynninohjaaja, Helsinki, Espoo, Vantaa, Arffman Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule meille töihin!

Haluatko olla aidosti tekemässä merkityksellistä työtä ja tarjota maahanmuuttajille mahdollisimman hyvät eväät elämään ja työskentelyyn Suomessa? Innostutko ohjaustyöstä ja tärkeänä tavoitteenasi on opiskelijoiden oppiminen? Mikäli tunnistat itsesi tästä, saatat olla etsimämme henkilö Arffmanille maahanmuuttajien kouluttajien asiantuntijatiimiin!

Haemme nyt koulunkäynninohjaajia Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle maahanmuuttajien kotoutumiskoulutukseen.

Koulunkäynninohjaajan työtehtävänä on aikuisten maahanmuuttajien ohjaus meidän yli 200 koulutus- ja valmennusalan huippuasiantuntijatiimin jäsenenä. Koulunkäynninohjaajana tuet ja autat opiskelijoita oppituntien aikana mm. selventäen opetuksen, harjoitusten ja tehtävien sisältöä sekä ohjaten opiskelijoiden osallistumista ja mukana oloa erilaisissa opetustilanteissa opettajan ohjeiden mukaan. Lisäksi osallistut yhteistyössä vastuukouluttajan kanssa opetusmateriaalin laadintaan. Järjestät myös oppituntien ulkopuolista toimintaa kuten läksyparkkia, kielikahvilaa tai koko henkilöstölle suunnattuja tapahtumia.

Arffman arvostaa työntekijöidensä viihtymistä työssä ja tarjoaa jatkuvaa tukea työntekijöilleen. Vaikka työ on merkittäviltä osin omatoimista ja itsenäistä, ohjaajamme voivat aina luottaa saavansa tarvitsemaansa tukea ja ohjausta. Nämä ovat vain muutamia asioita, joista uskomme sinun innostuvan.

Koulunkäynninohjaajan työhön tarvitset

Suurella sydämellä ja oikealla asenteella pärjää työssä pitkälle. Lisäksi Arffmanin koulukäynninohjaajalta edellytetään

-
kasvatus- ja ohjausalan tutkintoa tai sosiaali- ja terveysalan tutkintoa

-
kokemusta aikuisten maahanmuuttajien opettamisesta tai ohjaamisesta

-
monipuolista kielitaitoa

Tarjoamme sinulle:

-
Merkitykselliset, monipuoliset ja jatkuvasti kehittyvät työtehtävät

-
Koko Suomen laajuisen kouluttajatiimin tuen

-
Nykyaikaiset työvälineet ja rahallista tukea ammattitaitosi kehittämiseen

-
Monipuoliset henkilökuntaedut liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin

-
Terveystalon laajan työterveyshuollon

-
Lomarahan kaksi kertaa vuodessa

-
Koko henkilöstölle maksettavan yhtiön tulokseen perustuvan palkkion kaksi kertaa vuodessa

Koulutukset toteutetaan Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme työskentelyä aidosti yhteen hiileen puhaltavassa, rautaisessa asiantuntijatiimissä. Ohjaustyön tueksi Arffman tarjoa asiantuntijoilleen hyvät työvälineet ja verkkovalmiudet moderneille opetusmenetelmille, aidon mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä onnistua työssään.

Työ alkaa loka-joulukuussa sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työtä on tarjolla 20-37,5h/vk . Paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Ilmoitathan hakemukseesi, missä kaupungissa haluaisit ensisijaisesti työskennellä sekä milloin voisit aloittaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Maaria Hytönen (maaria.hytonen@edu.arffman.fi ja puh. +358 50 337 0353) 19.8.2024 alkaen.

Katso tästä video(https://youtu.be/6mebakauB8E), jossa työntekijämme kertovat, millaista on olla töissä meillä!

Arffman Finland Oy on perustettu vuonna 1993. Koulutusta ja valmennusta 180 paikkakunnalla. Joka päivä käynnissä yli 100 koulutus-, valmennus- ja asiantuntijapalvelua. Päivittäin kohtaamme yli 2 300 asiakasta. Yrityksemme laatujärjestelmä on ISO 9001 (sertifioitu vuodesta 2005 lähtien).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://arffman.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=740&jbid=15