Suurtehoimuauton kuljettaja Tuusulaan!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
JAHOI! Nyt olis tekijälle isolla T:llä loistopaikka tarjolla, hae siis meille SUURTEHOIMUAUTON KULJETTAJAKSI Tuusulaan - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme nyt SUURTEHOIMUAUTON KULJETTAJAA Tuusulaan! Tarjolla on paikka huippuporukassa kovan työn touhussa!

Työtehtäviisi kuuluu suurtehoimuauton kuljettaminen asiakaskohteisiin, sekä kuiva- ja märkäimujen suorittaminen PK-seudulla. Kuljetusalan sekä rakennusalan kokemus luetaan eduksi, sillä töitä tehdään paljon saneerauskohteissa vanhojen eristeiden poistossa.

Työtä varten sinulla tulisi olla C-ajokortti, ammattipätevyys sekä asiakaspalvelutaitoja ja reipas asenne työhön! Työ on ajoittain raskasta ja päivät pitkiä, ja siksi edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Etua tehtävään on myös sitoutuneesta ja oma-aloitteisesta asenteesta!

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme aina reilua palkkaa ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/3759349-suurtehoimuauton-kuljettaja-tuusulaan?promotion=961139-trackable-share-link-te-suurtehoimuauto-tuusula