Iisalmen Uusi Apteekki etsii farmaseuttia, Iisalmen Uusi Apteekki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla mukana rakentamassa jotain uutta? Iisalmessa on ainutlaatuinen mahdollisuus työurallasi päästä kirjaimellisesti uuteen ympäristöön! Apteekkarinvaihdoksen myötä Iisalmen Keskusapteekki muuttaa kaupungin keskustasta Iisalmen Citymarketille ja muuttuu Iisalmen Uudeksi Apteekiksi. Nyt voit kokeilla, miltä tuntuu työskennellä paikassa, joka on uusi myös kaikille kollegoillesi.

Työn aloitus on muuton jälkeen marraskuussa, tarkka päivä selviää tilan remontin edistyessä. Haemme farmaseuttia vuoden 2024 loppuun täydellä työajalla, minkä jälkeen optio jatkosta joko täydellä tai osittaisella työajalla, kun selviää tulevan liiketilan asiakasvirtarakenne.

Erityisesti vastavalmistuneelle farmaseutille tässä loistava tilaisuus uran aloitukseen kokonaan uudessa paikassa ja pääset samalla vaikuttamaan uuden apteekin rakentumiseen. Meillä on nuorekas, auttava ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö, johon on helppo sopeutua. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta ja omatoimisuutta. Tämä on tilaisuutesi aloittaa ura apteekissa, jossa uudet ideat ovat tervetulleita ja sinulla on mahdollisuus jättää jälkesi uuden apteekin kehitykseen.

Mahdollisuus myös tuntitöihin ja viikonlopputöihin, jos kokoaikatyö ei sovi elämäntilanteeseesi. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse jani.ronkko@apteekit.net. Jos haluat kysyä lisää, voit lähettää sähköpostia tai soitttaa (parhaiten tavoitat iltaisin). Älä epäröi ottaa yhteyttä - voimme yhdessä suunnitella sinulle sopivan työskentelyratkaisun!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jani.ronkko@apteekit.net