Sairaanhoitajia Mehiläinen Ympyrätalon kaihileikk, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Sinä osaava kaihisairaanhoitaja - Tule tärkeäksi osaksi kaihileikkaustiimiämme uuteen Mehiläinen Silmäsairaala Ympyrätaloon.

Avaamme uudet tilat Ympyrätaloon ja sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa toiminnan aloituksesta saakka.

HaemmeKAIHIOSAAJIAYmpyrätaloon rakenteilla olevaan leikkaussaliin. Jos olet osaava kaihisairaanhoitaja, hallitset instrumenttihoitajan, anestesia- ja heräämöhoitajan tehtävät, odotamme hakemustasi.

Etsimme henkilöitä, jolla on aito kiinnostus ja osaaminen kaihitoiminnasta ja silmätaudeista. Sinulla on hyvä paineensietokyky, kyky priorisoida ja olet tarkka työssäsi. Olet oma-aloitteinen ja joustava tiimin jäsen ja sinulla on halu kehittyä ja olla mukana kehittämässä toimintaamme. Saat asioita valmiiksi positiivisella asenteella.

Sairaanhoitajan perustehtävään anestesia- ja leikkaushoitotyössä kuuluvat instrumentoivan, valvovan/anestesiasairaanhoitajan, sekä heräämöhoitajan roolit. Perehdytämme sinut myös kaihipotilaiden esimittauksiin, sekä leikkausaikojen varauksiin.

Mehiläinen Ympyrätalossa toimii jo nyt Mehiläisen suurin silmäyksikkö. Meillä on 12 hengen optikko-, sairaanhoitaja-, ja lähihoitajatiimi, joka hoitaa ammattitaidolla silmätutkimuksia ja tukee lääkäreiden vastaanottotoimintaa.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan Suomen terveys- ja sosiaalipalvelujen suunnannäyttäjän kehitykseen ja kasvuun. Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen perehdytyksen ja huippukollegat.

Ennentyösuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus.Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.

Kielitaito suomi ja englanti.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta.
Haastattelut aloitamme heti elokuun puolivälissä.

Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan.
Palkkaus: yksityisen terveyspalvelualan TES.
Tehtävät ovat vakituisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palvelupäällikkö Kaiju Suvanto
050-562 9030
Kaiju.Suvanto@mehilainen.fi

Tiimiesihenkilö Tuula Lundstedt
040-702 6825
tuula.lundstedt@mehilainen.fi

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Helsinki-Siltasaarenkatu/Sairaanhoitajia-Mehilinen-Ympyrtalon-kaihileikkauksiin_R0031664/apply