Koulutettu hieroja, Highly Effective Fysio Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme tiimiimme naispuolista koulutettua hierojaa, joka jakaa intohimomme hyvinvointiin ja terveyteen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kahdessa modernissa toimipisteessämme Helsingin Kampissa ja Vallilassa.

Ideaali työntekijämme:

Koulutus: Olet valmistunut koulutetuksi hierojaksi ja omaat hyvät taidot asiakastyöskentelyssä.

Asiakaspalvelu: Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat kuunnella asiakkaiden tarpeita. Haluat aidosti auttaa heitä voimaan paremmin.

Tulevaisuuden suunnitelmat: Olet kiinnostunut jatkokouluttautumaan esimerkiksi fysioterapeutiksi, osteopaatiksi tai muuhun vastaavaan ammattiin. Opintojen alkaminen tai käynnissä oleminen ei ole este - päinvastoin, näemme sen suurena etuna!

Elämäntyyli: Olet aktiivinen ja elät terveellisesti. Liikunta ja urheilu ovat sinulle tärkeitä, ja haluat jakaa tämän elämäntavan myös asiakkaidesi kanssa.

Tarjoamme sinulle:

Kilpailukykyisen palkan ja joustavat työajat. Inspiroivan työympäristön kahdessa eri toimipisteessä. Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja edetä urallasi

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta ja haluat liittyä dynaamiseen ja terveyttä edistävään tiimiimme, lähetä hakemuksesi ja CV
sähköpostitse osoitteeseen info@hefysio.fi

Hakuaika päättyy 30.9.2024, joten toimi nopeasti!

Tule mukaan rakentamaan asiakkaidemme hyvinvointia ja kehittämään itseäsi alasi huipulle!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tuomas@heoy.fi