Haemme lähihoitajia Espooseen aamu- ja iltavuoroi, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meitä mehiläisiä on jo yli 37 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme lähihoitajia Espooseen aamu- ja iltavuoroihin

Tässä tehtävässä saat keskittyä yhden asiakkaan kanssa työskentelyyn työvuorosi aikana hänen omassa kodissaan. Työtehtävät ovat hyvin avustuksellisia kuntouttava työote huomioiden eikä työssä edellytetä vaativia hoitotoimenpiteitä, joten työ sopii hyvin uransa alussa olevalle hoitajalle tai kevyempää työtä etsivälle. Työ sisältää asiakkaan autolla ajamista. Työ on pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroa. Tällä hetkellä tarjolla on vuoroja muutamana päivä viikossa, joten työ sopii hyvin toisen työn tai opintojen oheen sekä osa-aikatyötä tekevälle!

Palkkaus:Keikkatyösuhteessa koulutuksesta ja palvelusvuosista riippuen palkka on 15,16€ - 17,16€ tunnilta. Kotiin tuotettavissa vammaispalveluissa on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokat G22 (lähihoitaja).

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveydenhoitoalan tutkintoa (lähihoitaja). Arvostamme positiivista työskentelyasennetta ja oma-aloitteellisuutta!

Toivomme, että haet rohkeasti meille töihin, vaikka olisit juuri valmistunut ja osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme!

Arvostamme voimassa olevia LOVE-lupia, mutta voit suorittaa ne tarvittaessa myös meidän kauttamme.

Haku päättyy 30.9.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme uusia tiimiemme jäseniä heti sopivien hoitajien löydyttyä.

Hae rohkeasti, sillä tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa ja kysymyksiisi vastaa:
tiimiesihenkilö Elina Kourula
elina.kourula @mehilainen.fi

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Espoo-Kurttilantie/Haemme-lhihoitajia-Espooseen-aamu--ja-iltavuoroihin--Mehilinen-kotiin-tuotettavat-vammaispalvelut_R0032677/apply