Vastaanottohoitaja Silmäasemalle, Vantaa, Kajaanin Silmäasema
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! Etsimme Silmäaseman tiimiin asiakaspalvelun osaajaa, joka tukee tiimiä omalla esimerkillä ja reippaalla otteella.

Osaksi Silmäaseman huippujoukkuetta Jumboon ja Tikkurilaan!

Vastaanottohoitajana kuulut tiiviiseen joukkueeseen, jossa tulet osaksi lähes 20 hengen näkemisen ja silmäterveyden asiantuntijatiimiä. Saat kollegoiksesi niin myymälän kuin silmäsairaalan ammattilaiset. Meillä on erittäin hyvä yhteishenki ja arjessa teemme parhaamme, jotta työkaverikin voisi onnistua. Jaamme tiimissä onnistumisia ja kollegat auttavat uuden oppimisessa mielellään.

Tehtävässä alkuun sinua auttaa laaja perehdytysohjelmamme. Ensin pääset osallistumaan optisen myyjän keskitettyyn perehdytykseen ja rinnalla tutustut vastaanottohoitajan tehtävään. Myöhemmin pääset huolehtimaan omasta ammattitaidostasi ja ajan hermolla pysymisestä lukuisilla Silmäasema Akatemian kursseilla sekä myynti- ja asiakaspalvelukoulutuksissa. Halutessasi urapolkusi voi johtaa muihinkin tehtäviin, sillä isossa talossa tarjoamme monia mahdollisuuksia.

Yhdessä tekemistä ja asiakkaiden tarpeisiin vastaamista

Oletko sinä etsimämme vastaanottohoitaja, joka:

- teet tiivistä yhteistyötä muiden näkemisen asiantuntijoidemme kanssa

- vastaat asiakkaiden sujuvasta asioinnista silmälääkärikeskuksessamme

Käytännössä arkesi koostuu silmälääkärikeskuksen vastaanotossa työskentelystä. Vastaanotat ja kontaktoit silmälääkärin ja optikon vastaanotolle tulevat asiakkaat, kirjaat tarvittavat esitiedot, laskutat asiakkaita ja teet Kela-tilityksiä. Lisäksi teet tiettyjä silmätutkimuksia. Kun tilanne sitä vaatii, toimit myös apukäsinä myymälämme puolella.

Ketä etsimme?

Edellytämme tehtävässä terveydenhuollon ammattilaisen koulutusta, esimerkiksi lähihoitaja. Muuten tehtävässä voi menestyä monenlaisella taustalla. Tärkeintä on, että asiakaspalvelu on sinulle luontevaa ja yhteistyötaitosi kunnossa. Sinulle on kunnia-asia palvella asiakkaitamme avuliaasti ja auttavaisesti ja haluat löytää asiakkaillemme parhaat näkemisen ratkaisut yhdessä koko tiimisi kanssa. Toivomme myös, että et hätkähdä satunnaista myyntiä ja myymälän puolella avustamista. Toimialan tuntemisesta sinun ei tarvitse olla huolissaan - perehdytämme sinut optiselle alalle.

Haluamme turvata kaikille mukavan ja terveellisen työympäristön, joten huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

Tervetuloa silmäasemalaiseksi!

Työsopimus solmitaan Silmäaseman ja työntekijän välille. Silmäasemalla pääset osaksi välittävää tiimiä, jossa työntekijät ovat kaiken toimintamme keskiössä. Kuuntelemme työntekijöidemme tarpeita tarkalla korvalla, ja kehitämme toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Panostamme mm. työhyvinvointiin, kannustavaan palkitsemiseen, oppimiseen ja monipuolisiin henkilöstöetuihin. Voit tutustua tarkemmin henkilöstöetuihimme täällä.

Meillä työskentelee maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat, jotka tekevät myös asiakkaiden silmistä maailman onnellisimmat. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja vastuullisuus on meille tärkeää, lue lisää täältä.

Työsuhde on 30-37,5 h/vko toiveesi mukaan ja toistaiseksi voimassa oleva. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Palkkaus tehtävässä on kaupan alan TES:n mukaan. Sopivasta aloitushetkestä sovitaan yhdessä!

Hae tehtävään pikimmiten!

Luemme hakemuksia jo hakuajalla ja siksi toivomme, että ilmoitat kiinnostuksesi tehtävään pikimmiten! Rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen sisältyy videotehtävä, joten tarkkailethan sähköpostiasi.

Jos jokin jäi arveluttamaan, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä henkilöstökonsultti Nina Jyllikoskeen, nina.jyllikoski@barona.fi.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66d6ac73a180d5001da22da4