Myyntiverkoston koordinaattori / EKOenergia ympär, Suomen luonnonsuojeluliitto ry, ruotsiksi Finlands naturskyd
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 20.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
EKOenergia on maailmanlaajuisesti toimiva, voittoa tavoittelematon uusiutuvan energian ympäristömerkki, jonka omistaa ja jota hallinnoi Suomen luonnonsuojeluliitto. EKOenergia-merkittyä energiaa on saatavilla 80 maassa yhä kasvavan valtuutettujen myyjien määrän ansiosta.

Tehtävä on uusi, kokoaikainen ja vakituinen tehtävä. EKOenergia toimii globaalisti, mutta toimistomme sijaitsee Helsingissä ja myyntiverkoston koordinaattori työskentelee Helsingistä käsin. Aloituspäivä on joustava.

Keskeiset vastuualueet
Tehtävänäsi on tukea valtuutettujen myyjiemme kasvavaa verkostoa tarjoamalla heille parhaat työkalut ja resurssit EKOenergian tehokkaaseen myyntiin sekä myyntitulosten parantamiseen. Odotamme, että hoidat aktiivisesti suhteita ja tarjoat tukea nykyisille EKOenergian myyjille maailmanlaajuisesti, toteutat uusien valtuutettujen myyjien perehdytystä sekä tarjoat ohjausta energia-alan yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita yhteistyöstä kanssamme. Lisäksi kehität uusia markkinointi- ja koulutusmateriaaleja yhteistyössä EKOenergian kansainvälisten vapaaehtoisten ja harjoittelijoiden kanssa, suoritat uusiutuvan energian asennusten tarkastuksia, tuet EKOenergian myynnin vuotuista auditointia ja avustat laskutuksessa.

Kokemus, taidot ja pätevyydet
Odotamme sinulta kokemusta myynnistä, markkinoinnista ja yrityssuhteiden hallinnasta. Sinulla tulee olla kyky rakentaa ja ylläpitää positiivisia kumppanuuksia, kyky hallita ja suorittaa itsenäisesti useita tehtäviä samanaikaisesti, tarkkuutta tiedon keräämisessä ja vertaamisessa (mukaan lukien auditointiprosessit ja kirjanpito), erinomaiset kirjalliset sekä hyvä suullinen ja kirjallinen englanti. Muiden kielten osaaminen on plussaa. Arvostamme myös hyviä ihmissuhdetaitoja, jotka mahdollistavat sujuvan yhteistyön energia-alan myyjien kanssa maailmanlaajuisesti sekä monimuotoisen EKOenergian sihteeristön vapaaehtoisten ja harjoittelijoiden tiimin kanssa.

Mitä tarjoamme
Kaikki EKOenergian työntekijät ovat Suomen luonnonsuojeluliiton työntekijöitä. Työsopimus perustuu Palta-Erton puitesopimukseen, ja palkkaluokka on PR3 (välillä 2 747 ja 3 243 euroa aiemmista työkokemusvuosista riippuen). Palkan lisäksi tarjoamme työterveyshuollon ja lounassetelit.

Työympäristö
Tehtävä on kokoaikainen ja sijaitsee Helsingissä. Työskentely etänä on mahdollista kahtena päivänä viikossa. Vaikka ensisijainen työaika on tavanomaisina toimistotyöaikoina, satunnaisesti voi olla ilta- ja viikonlopputyötä.

EKOenergian sihteeristössä työskentelee tällä hetkellä neljä kokoaikaista työntekijää ja kahdeksan kansainvälistä pitkäaikaista vapaaehtoista, ja työkieli on englanti.

Lähetä englanninkielinen hakemus ja CV viimeistään 20.9.2024 osoitteella steven.vanholme(a)sll.fi otsikolla Seller Relations Manager.

Lisätietoja
Ohjelmapäällikkö Steven Vanholme, +358 50 5687385
Markkinointikoordinaattori Johannes Pättiniemi, +358 44 7971695

Hae työpaikkaa osoitteesta