Opiskeluhuollon psykologi, Siuntio ja Inkoo, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt opiskeluhuollon psykologia Inkoon Merituulen koululle sekä Siuntion Aleksis Kiven koululle. Asiakaskunta vaihtelee esioppilaista peruskoulunsa päättäviin. Työskentelyalueen sijoittuminen kahteen eri kuntaan on huomioitu mitoituksessa siten, että koulujen yhteenlaskettu opiskelijamäärä jää selvästi alle lakisääteisen 780 opiskelijan.

Opiskeluhuollon psykologi edistää opiskelijoiden hyvinvointia sekä oppimista niin yksilöinä kuin yhteisön jäseninä. Tehtävänkuva on monipuolinen muodostuen oppilaitosyhteisön hyvinvoinnin edistämiseen tähtäävästä yhteisöllisestä työstä, konsultaatiosta, asiakastyöstä ja tutkimuksista sekä yhteistyön koordinoimisesta kotien ja sidosryhmien kanssa.

Opiskeluhuollon psykologina pääset hyödyntämään psykologin ammatillista osaamistasi laajasti. Pääset meillä osaksi monialaista ammattilaisten joukkoa. Saat työhösi perehdytystä ja tukea oman alan lähiesihenkilöltä, psykologitaustaiselta linjajohdolta sekä mukavalta psykologitiimiltä.

Tehtävään sisältyy työnohjausta 10krt/vuosi, joista noin puolet ovat neuropsykologista työnohjausta ja puolet mielenterveystyöhön painottunutta. Psykologiyksiköllä on kerran kuukaudessa ammatillinen iltapäivä, jossa käsitellään opiskeluhuollon psykologityössä tärkeitä teemoja. Tule osaksi yhtä Suomen monilukuisinta psykologien työyhteisöä!

Meillä on käytössä muun muassa liukuva työaika sekä osittainen etätyömahdollisuus. Opiskeluhuollon psykologien käytössä oppilaitoksissa on myös hyvin varusteltu työhuone ja työnteon puitteista huolehditaan. Voit aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä tai jätä hakemuksesi, niin jutellaan tarkemmin. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä saatetaan täyttää jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimukset: laillistettu psykologi. Laita rohkeasti hakemusta myös, jos olet valmistumisen kynnyksellä.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, kiinnostusta työskennellä oppilaitosyhteisöjen sekä nuorten ja heidän perheidensä kanssa ja aktiivista työotetta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2. §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme kokemusta opiskeluhuollosta tai lasten ja nuorten parissa työskentelystä.

Työpaikan nimi ja osoite: Opiskeluhuollon psykologipalvelut, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue. Aleksis Kiven koulu, Puistopolku 2, Siuntio. Merituulen koulu, Urheilutie 3, Inkoo.

Työaika: liukuva, 37h 45min.

Tehtävä on vakinainen.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-335-24/fi_FI