Tuotantokoordinaattori, ARLA OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. 380 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa aina Kolarista Ylivieskaan ja Inkooseen. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille, asiakkaille kuin henkilöstölle. Tarjoamme luonnollisia makuja ja innovatiivisia tuotteita Suomesta sekä maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Suomessa meitä työskentelee noin 400 henkilöä, toimitusketjusta markkinointiin ja tuotekehityksestä logistiikkaan.

Haemme Sipoon meijerille nykyiselle tuotantokoordinaattorille työparia vakituiseen työsuhteeseen. Sipoon tuotantolaitos on käynnissä viikon jokaisena päivänä - pakkaamme maitoa sekä valmistamme maitopohjaisia tuotteita kuten jogurttia ruoanlaittotuotteita, voita, viiliä ja rahkaa.

Vastaat tuotantosuunnitelman sujuvasta toteutumisesta yhdessä viiden tiiminvetäjän ja toisen tuotantokoordinaattorin kanssa. Edistät hyvän työilmapiirin ja turvallisen toimintaympäristön toteutumista. Varmistat, että tuotanto täyttää elintarviketurvallisuuden ja -laadun kriteerit.

Koordinoit tuotannon tehtäviä työvuorosi aikana. Organisoit henkilöstöresursseja lyhyellä ja keskipitkällä tähtäimellä sekä jaat henkilöstölle ajankohtaista tietoa liittyen päivän tapahtumiin. Tuet tiiminvetäjiä valikoiduissa henkilöstöön liittyvissä tehtävissä, jotka voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin ja koulutusten koordinointiin. Puutut havaittuihin epäkohtiin ja käynnistät korjaavat toimenpiteet mahdollisissa poikkeamatilanteissa. Raportoit tapahtumista tuotannon tiiminvetäjille.

Valvot, että toiminta osastolla vastaa Arla Foodsin standardeja ja toimintatapoja sekä täyttää työaikalain ja työturvallisuuslain määräykset. Ohjaat, valmennat ja sitoutat tuotannon henkilökuntaa uusiin toimintatapoihin, kuten Arla Performance System -malliin (APS), joka pohjautuu Lean-ajatteluun.

Teet aktiivista yhteistyötä muiden toimintojen kuten QEHS-tiimin (Quality, Environment, Health, Safety), kunnossapidon ja suunnittelun kanssa. Tehtävässä hyödynnät Arla-konsernin ja muiden tuotantolaitosten hyväksi havaittuja käytäntöjä ja kollegoiden ja sidosryhmien tietotaitoa. Osallistut erilaisiin tuotantoprosesseja kehittäviin projekteihin.

Tehtävässä raportoit tuotantopäällikkö Matti Pitkäselle. Yhdessä esihenkilösi ja muiden tiiminvetäjien kanssa kehität tuotannon toimintaa ja kustannustehokkuutta. Yksi tehtävän tärkeimmistä mittareista on toimitusvarmuus asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi.

Tehtävä kuuluu MVL:n (Meijereiden erikoiskoulutuksen saaneiden ja teknisten toimihenkilöiden) työehtosopimuksen piiriin. Työ on arkipäiviin sijoittuvaa kaksivuorotyötä.

Menestystekijät

Roolissa menestyy tiimipelaaja, jolla on kokemusta meijeriteollisuudessa tai vastaavassa teollisuudessa työskentelystä. Sen lisäksi edellytämme sinulta:

- Turvallisuuslähtöistä ajattelua
- Innokkuutta uuden oppimiseen ja koko tiimin toimintatapojen kehittämiseen
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Ennakoivaa ja proaktiivista työskentelyotetta
- Kokemusta SAP- tai vastaavan toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä. Tietotekniikan hallintaa ja uusien työkalujen käytön ripeää omaksumiskykyä.
- Ongelmanratkaisukykyä tuotantoympäristössä

Tehtävän haltuun ottamista helpottaa, jos Lean-ajattelun mukaiset toimintamallit ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Elintarvikealan koulutus katsotaan eduksi.

Työskentely edellyttää hygieniapassia, jonka hankkimisessa avustamme tarvittaessa.

Viet asioita oma-aloitteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin. Tilanteet voivat muuttua päivän aikana nopeasti, joten viihdyt tässä työssä, jos muutoksiin mukautuminen onnistuu sinulta. Toisaalta toivomme, että haluat olla mukana rakentamassa toimintaympäristöä, jossa yllätyksiä pyritään ennakoimaan ja tarve reagointiin yllätyksien sattuessa vähenee tulevaisuudessa.

TULE MEILLE TÖIHIN!

Teemme määrätietoisesti työtä hyvän työilmapiirin ja turvallisen työympäristön eteen. Arla valittiin Urheilugaalassa 2023 Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi! Toimitiloistamme löydät niin kuntosalin kuin uima-altaan sekä aktiiviset työkaverit, joista saat seuraa niin salille, pingisotteluun kuin juoksulenkille. Henkilöstöravintola Inspis kokoaa kollegat maittavan lounaan äärelle ja taukohuoneissa on tarjolla oman talon tuotteita. Työterveys- ja sairaanhoitopalvelut meille tuottaa Mehiläinen. Toimipisteemme on savuton.

Täällä sinua odottaa laadukkaat tuotteet, mielenkiintoiset tehtävät ja ammattitaitoiset kollegat.

Arlalla olemme sitoutuneet rakentamaan monimuotoisen, oikeudenmukaisen ja osallistavan työpaikan. Meille inklusiivinen työyhteisö tarkoittaa erilaisuuden hyväksymistä ja tunnistamista osana rikasta työyhteisöä. Erilaisuuden ymmärtämäinen vaikuttaa siihen, miten tunnistamme itsemme ja miten toimimme eri tilanteissa. Rekrytointiprosessissamme pyrimme varmistamaan, että kaikkia hakemuksia käsitellään oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti. Lue lisää eettisistä periaatteistamme(https://www.arla.fi/yritys/tyo-ja-ura/eettiset-toimintaperiaatteemme/).

Kiinnostuitko?

Hienoa, haku on auki 22.9.2024 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Rekrytoiva esihenkilö antaa lisätietoja tehtävästä sähköpostitse (matti.pitkanen@arlafoods.com) tai puhelimitse (050 3840647) maanantaisin klo 15-16 sekä torstaisin klo 13-14.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://arla.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=86&jbid=15