Salin palvelupäällikkö, tarjoilijoita ja kokkeja, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 21.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Salin palvelupäällikkö, tarjoilijoita ja kokkeja Hotelli Vantaalle

Upeasti uudistettu Original Sokos Hotel Vantaa on todellinen tapahtumatalo Tikkurilan sydämessä, jossa yhdistyvät ensiluokkaiset kokoustilat, viihtyisät huoneet, monipuolinen ravintolamaailma ja lämminhenkinen asiakaspalvelu. Tämä legendaarinen hotelli on täydellinen valinta niin työmatkustajille, vapaa-ajan vieraille kuin juhlien ja kokousten järjestäjille.

Marraskuussa 2024 ovensa avaava uudistunut Original Sokos Hotel Vantaa etsii avaustiimiin aamiaisten ja kokousten palvelupäällikköä, tarjoilijoita ja kokkeja

Rekrytoinnit uudistuneen hotellin eri osastoille on käynnissä ja tällä ilmoituksella haemme työntekijöitä hotellin ravintola- ja kokoustoimintoihin. Etsimme yhtä salin palvelupäällikköä vastaamaan vuorojohtamisesta hotellin aamiaisella ja kokouspalveluissa. Sen lisäksi etsimme tarjoilijoita ja kokkeja työskentelemään Amarillossa sekä asiakaspalveluhenkisiä kokkeja työskentelemään Pizza Rossossa keittiön ja salin puolella. Tarjoilijoilta toivomme myös kiinnostusta työskennellä sosiaalisen median parissa.Olet sitten palvelupäällikkö, tarjoilija tai kokki meillä pääset toteuttamaan asiakkaille unohtumattomia kokemuksia yhteistyössä huippukollegojen kanssa!

MITÄ ODOTAMME SINULTA:
Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
Kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa
Valmiutta työskennellä myös muissa Sokotelin yksiköissä PK-seudulla
Paineensietokykyä ajoittain hektisessä arjessa
Valmiutta työskennellä vaihtelevissa työajoissa
Suomen kielen taitoa
Kokemusta asiakaspalvelutyöstä
Kokemusta keittiötyöskentelystä (kokki)
Halua ja kykyä toimia esihenkilönä (palvelupäällikkö)
Kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi (palvelupäällikkö)

MITÄ TARJOAMME SINULLE:
Vakituisen työsuhteen uudistetussa Vantaan klassikkohotellissa
Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
Sokotelin ammattitaitoisen tiimin tuen
Suomen parhaiksi kehutut S-ryhmän henkilöstöedut
Sokotelin ja S-ryhmän laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet

Klikkaa tästä ja katso videolta mitä Sokotelilaisuus hotelleissamme tarkoittaa!

Lisätietoja ja hakuohjeet

Palkkaamme henkilöitä sekä kokoaikaisiin (112,5 h/3 vko) että erilaisiin osa-aikaisiin työsuhteisiin. Jos kiinnostuit täytä hakemus 20.9.2024 mennessä. Työ alkaa lokakuun lopulla avausvalmennuksilla tai sopimuksen mukaan. Kerrothan hakulomakkeella mihin työtehtävään haluaisit ensisijaisesti työllistyä?

Lähetäthän hakemuksesi meille ainoastaan sähköisen hakulomakkeen kautta, emme huomioi sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Eezy Oyj toimiiSokotelinvirallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin ensimmäiset vaiheet. Työllistyt Sokotelillevakituiseen työsuhteeseen.Sokotel Oy on osa S-ryhmää. Me operoimme Suomessa kahtatoista Sokos- ketjun hotellia ja seitsemää Radisson- ketjun hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.

Sokotelille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus sekä Hyvän mielen työpaikka sertifikaatti. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.Sokotel on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-VANTAA/Salin-palvelupllikk--tarjoilijoita-ja-kokkeja-Hotelli-Vantaalle_R-29089-1