Liikenneasematyöntekijä, Ylivieska, Poolia Henkilöstövuokraus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liity asiakkaamme iloiseen tiimiin Shell Ylivieskaan!

Työn kuvaus

Oletko reipas ja oma-aloitteinen asiakaspalvelun ammattilainen? Etsimme juuri sinua huoltamokahvilatyöntekijäksi Shell Ylivieskaan! Työssäsi pääset osaksi Helmisimpukka Express -konseptia, jossa tarjoat asiakkaille herkullisia pikaruokaelämyksiä sekä monipuolisen valikoiman päivittäistavaroita.

Tehtävässä saat tehdä monipuolista asiakaspalvelutyötä kassan molemmin puolin. Pääset ruokkimaan nälkäisiä matkalaisia itse tekemilläsi vitriini- ja ruoka-annoksilla, opit Veikkauksen ja Toton ihmeellistä (ja helppoa) maailmaa ja pääset tekemään ratkaisukeskeistä myyntiä asiakasta ajatellen. Näiden tehtävien lisäksi päivään kuuluu myös yleisestä siisteydestä huolehtimista, kuorman purkua ja hyllyjen täyttöä.

Asema on avoinna ma-la klo 6-24 ja sunnuntaisin klo 8-24, joten työvuorosi sijoittuvat näiden aikojen puitteisiin.

Odotamme

Asiakaspalveluhenkisyyttä: Sinulla on intoa myyntityöhön ja osaat kohdata asiakkaat ystävällisesti ja ammattitaitoisesti.
Vastuullisuutta: Osassa työvuoroista työskentelet yksin perehdytyksen jälkeen, joten oma-aloitteisuus ja vastuunottokyky ovat tärkeitä.
Vähintään 18 vuoden ikää.

Tarjoamme
Monipuoliset tehtävät: Myyt kahvilatuotteita, polttoaineita, veikkausta sekä muita asemalla myytäviä tuotteita. Pääset myös osallistumaan tuotteiden valmistukseen ja asemamme siisteydestä huolehtimiseen.
Osa-aikainen työ: Keskimääräinen työaika on 50 tuntia kolmen viikon jaksolla, ja lomakausina sekä sesonkina vuoroja on tarjolla enemmänkin.
Sopii opiskelijoille: Työvuorot painottuvat ilta- ja viikonloppuaikoihin, joten työ soveltuu erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen.
Iloinen työympäristö: Tarjoamme sinulle vaihtelevaa työtä mukavassa ja rennossa työyhteisössä, jossa arvostamme tiimityötä ja hyvää henkeä.
Joustavuutta: Mahdollisuus tehdä tarvittaessa vuoroja myös muissa yhtiön operoimissa yksiköissä Vaasassa.
Kiinnostuitko?
Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, 0 20 7290 850 ja Christa Sebire, 020 7290 852

Poolia
Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA ry:njäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteestawww.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.poolia.fi/liikenneasematyontekija-ylivieska-ylivieska-20240114/