Toimistosihteeri, Kärväs Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimistosihteeri Sastamalaan!

HelppoKatsastuksen Sastamalan yrittäjävetoiselle asemalle haetaan vakituiseen työsuhteeseen toimistosihteeriä asiakaspalveluun, ajoneuvojen rekisteröintiin sekä työn vastaanottoon.

Monipuolisessa tehtävässä iloinen ja asiakaslähtöinen asenne ovat tärkeässä roollissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös hyvää organisointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoja.Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mahtavan työporukan.

Aloitus joustavasti sopimuksen mukaan, kuitenkin vuoden 2024 kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä: Tommi Pasanen / 0503293958

HelppoKatsastus

Olemme 100 % suomalainen nuorehko katsastusalan yritys. Meillä on yli 20 toimipistettä ympäri Suomea ja toimintamme laajenee koko ajan.Toimintamme keskiössä on korkea asiakastyytyväisyys ja siitä meidät jo nyt tunnetaan: yli 95 % asiakkaista suosittelee meitä kaverilleen. Tämän mahdollistaa tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö, jonka hyvinvoinnista huolehtiminen on meidän tärkein tehtävämme.Olemme moderni tulevaisuuteen suuntaava yritys ja panostamme paljon myös markkinointiin ja digitaalisuuteen. Meidän kivemme todellakin vierii, eikä sammaloidu!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.helppokatsastus.fi/jobs/4874695-toimistosihteeri-sastamalaan/applications/new?promotion=1120437-mol-fi