Myyjä (ruokatori), S-market Turenki, Osuuskauppa, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 16.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
JANAKKALA

Hämeenmaan sisällä on lukemattomia inspiroivia uratarinoita - ehkä seuraava niistä on juuri sinun?

S-market Turenki hakee nyt tiimiinsä RUOKATORIMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen! Työtunnit ovat sovittavissa, mutta vähintään 25h/vko - sinä päätät!

S-market Turengissa asiakkaat pääsevät nauttimaan myös ruokatorin herkuista . Uuden modernin marketin ruokatorilla valikoima on laaja ja houkutteleva. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisen ja herkullisen kokonaisuuden - aina kalaosastosta , erilaisiin valmisruokiin, arkea helpottaviin take-awaytuotteisiin sekä lämpimiin grillituotteisiin .

Etsimme nyt innostunutta osaajaa tiimiin, jossa asiakaspalvelu, persoonallisuus ja jatkuva ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa. Tarjoamme positiiviselle, energiselle ja hyvällä asenteella varustetulle tekijälle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä ruokatorilla (kuten myös kassalla tai myymälässä). Jos ruoan parissa työskentely kiinnostaa ja asiakaspalvelu sujuu kuin itsestään, olet juuri se tyyppi, jota etsimme!

Meillä saat kattavan perehdytyksen uusiin työtehtäviisi ja tuemme sinua matkallasi menestykseen - niin alkuvaiheessa kuin myöhemminkin . Mitä pidempään olet meillä töissä, sitä enemmän kehität itsevarmuuttasi, organisointikykyäsi ja tilannetajuasi. Tulet työskentelemään uuden myymälän ruokatoritiimissä, jossa yhdessä loistamme!

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Älä siis aikaile - hakuaika päättyy 15.9. tai heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa marketpäällikkö Matias Laitinen: Matias.Laitinen@sok.fi

Lähde mukaan luomaan oma tarinasi Hämeenmaalla!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/S-MARKET-TURENKI-UUSI/Myyj--ruokatori---S-market-Turenki--Osuuskauppa-Hmeenmaa_R-29143