Kalustesuunnittelija/ kalustemyyjä, Puupalvelu Jari Rajala Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työpaikkakuvaus

Etsimme kokopäiväistä kalustesuunnittelijaa / kalustemyyjää mukavaan tiimiimme. Olemme kotimainen tilauspuusepänliike Puupalvelu Jari Rajala Oy (perustettu 1997) ja suunnittelemme sekä valmistamme laadukkaita Jalokalusteen räätälöityjä high end keittiöitä ja muita kalusteita omassa tehtaassamme Helsingissä. Asiakaskuntamme arvostavat ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä suunnittelupalveluamme sekä haluavat panostaa kauniisiin kalusteisiin jotka toimivat loistavasti ja kestää vuosikymmeniä. Mallistossamme on sekä vanhan ajan tyyliset keittiöt että modernimmatkin mallit, yhteistä näillä kaikilla malleilla on laatu.

Työtehtäväsi
Sinulla on suunnittelu-alan koulutusta ja/tai vähintään muutaman vuoden kokemus kiintokaluste- ja keittiösuunnittelusta sekä erinomaisia organisointi- ja projektinhallintataitoja.

Olet ystävällinen ja kärsivällinen asiakaspalvelija joka löytää asiakkaille juuri heille oikeat ratkaisut. Omaat hyvän maun ja värisilmän ja osaat tulkita mitä kalustetyyliä asiakas hakee. Laadit asiakkaalle yksilöllisen keittiösuunnitelman asiakkaan tarpeiden pohjalta. Kommunikoit asiakkaan kanssa koko prosessin aikana ja toimit heidän keittiökonsulttina.

Osaat laatia kalustesuunnitelmia ja tarkkoja mittapiirustuksia. Tarvittaessa hallitset myös kustomoitavien tuotteiden mitoittaminen ja teknisen suunnittelun. Osaat käyttää suunnitteluohjelmia ja opit nopeasti uusia ohjelmia.

Järjestät asiakastapaamisia meidän showroomilla Helsingin Malmilla sekä teet itsenäisesti mittakäynnit asiakkaiden luona.

Koordinoit menestyksekkäästi projekteja alusta asti itsenäisesti ja saatat ne onnistuneesti loppuun. Olet samalla vahvasti osana meidän Jalokaluste tiimiä johon kuuluu myös kommunikointia puuseppien ja asentajien sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävä vaatii ehdottomasti tarkkuutta, kärsivällisyyttä sekä tarvittaessa myös stressinsietokykyä.

Plussana jos sinulta löytyy yhteistyötä suunnittelijoiden kanssa ja saat rakennettua pitkäaikaisia suunnittelijasuhteita myös heihin.

Sinulta löytyy sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielen taito on eduksi.

Työskentelet pääasiassa arkisin meidän showroomilla Helsingin Malmilla, mutta sinulta löytyy myös joustavuutta työskennellä tarvittaessa muinakin aikoina.

Lähetä CV ja hakemuksesi sekä portfolio on plussaa dan.nordstrom@jalokaluste.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
www.jalokaluste.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:dan.nordstrom@jalokaluste.fi