Kuorma-autonkuljettaja asfalttiajoihin, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2024
  • Hae viimeistään 15.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Meidät tunnetaan korkeasta työntekijä- ja asiakastyytyväisyydestä. Tarjoamme mm. henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Etsimme KUORMA-AUTONKULJETTAJAA (5-akselinen kasetti) määräaikaiseen työsuhteeseen arviolta 1-2kk (mahdollisesti pidempään)! Asiakasyrityksemme on erikoistunut tarjoamaan kuljetuspalveluita monipuolisesti Etelä-Suomen alueella.

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia kuljetustehtävissä liittyen asfalttiajoihin, tehtävään sisältyy luonnollisesti kuormien lastaaminen ja purkaminen ennalta määritettyihin kohteisiin sekä vastuullinen kuljettaminen ja muita avustavia toimenpiteitä. Kaikki ajot alkavat ja päättyvät aina asiakasyrityksen toimipisteelle Piikkiöön. Työajat ja tuntimäärät ovat vaihtelvia, mutta tasoittuvat arviolta kahden viikon aikana 80h. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toiveesi hakemuksen yhteyteen. Viime kädessä palkkasi määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
- CE-ajoluokan ajokorttia ja ammattipätevyyttä.
- Aikaisempi koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävään saa perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
- Eniten arvostamme ammattitaitoa, luotettavuutta, joustavuutta ja reipasta sekä toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.
- Asiakasyrityksen toimipisteen sijainnin ja työaikojen vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.

Työt alkavat välittömästi ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakulomakelinkki: www.click-hp.fi/hakemus/20409

Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8-17.

Hae työpaikkaa osoitteesta