Johdon assistentti RekryKoulutuksen kautta, Linnunmaa Lex Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Linnunmaa Lex on innovatiivinen legal compliance -verkkopalvelua ja asiantuntijapalveluita tarjoava kasvuyritys, jolla on toimistot Kuopiossa, Joensuussa ja Porvoossa. Tehtävänämme on pitää yritysasiakkaamme ajan tasalla niiden toimintaa koskevasta lainsäädännöstä, auttaa sääntelyn vaatimusten tunnistamisessa sekä arvioinnissa ja kertoa lainsäädännössä tapahtuvista muutoksista ymmärrettävällä tavalla. Verkkopalvelumme avulla tuotamme asiakkaillemme ajantasaista lakitietoa, joka auttaa yrityksiä vastuullisuustyössä.
Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työskentelypuitteet voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, selkeän tehtäväkentän ja hyvän perehdytyksen. Ympärilläsi on kiva ja tsemppaava työporukka, joka koostuu Linnunmaa Lexin johdosta, myyntitiimistä ja lakiasiantuntijoista. Pääset myös työskentelemään asiakasrajapinnassa.
Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin, työilmapiiriin, palkitsemiseen, yhteiseen tekemiseen ja avoimeen keskusteluun.
Palvelemme tällä hetkellä lähes 600 asiakasyritystä, ja referensseistämme löytyy sekä eri toimialojen johtavia suuryrityksiä että pienempiä organisaatioita. Digitaalisen legal compliance -palvelumme käyttäjiä asiakasyrityksissämme on esimerkiksi ylin johto, vastuullisuus- ja compliance-johto, ympäristö- ja turvallisuuspäälliköt, HR-tiimit ja muut vastuuhenkilöt, jotka tarvitsevat omassa työssään tuoretta lakitietoa. Asiakkaitamme ovat muiden muassa Fazer, Abloy, Thermo Fisher, Kuusakoski, Lumene, Wihuri, Promens ja Jujo Thermal.

Etsimme johdon assistenttia töihin mukavaan työyhteisöömme Itä-Suomeen. Johdon assistentin toimipiste sijaitsee Kuopiossa, mutta myös etänä työskentely on luonteva osa arkeamme.

Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen, toimeen tarttuva ja ihmisen kanssa hyvin toimeentuleva. Olet kiinnostunut asiakkaiden kanssa toimimisesta. Tiimin jäsenenä työskentely ja hyvä yhteishenki ovat sinulle tärkeitä.

Tehtäviisi kuuluvat:
Yrityksen johdon tukeminen päivittäisissä hallinnollisissa tehtävissä
Sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä avustaminen
Asiakaspalvelutehtävät

Tehtävän hoitaminen edellyttää:
Tuloksellista otetta ja positiivista asennetta
Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
Vahvaa itseohjautuvaa työtapaa
Asiakaspalveluhenkeä ja tiimitaitoja
Erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
Hyviä digitaitoja ja -valmiuksia (Office-ohjelmistot, Teams, Visman ohjelmistot jne.)

Tehtävää haetaan Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722765

Työpaikka täytetään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722765