Myyntipäällikkö RekryKoulutuksen kautta, RokApp Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
RokApp on teknologiayritys, joka tarjoaa yrityksille ja julkiselle sektorille ketteriä tuotteita ja palveluita, joilla asiakkaamme tehostavat arjen rutiineja ja liiketoimintaa. Ratkaisumme koostuvat organisaatioille tarjottavista tuotteistetuista mobiilisovelluksista, testisovelluksista sekä hakukoneoptimointipalvelusta. Asiakkaita löytyy laidasta laitaan ja maanlaajuisesti. Samoin työskentely meillä onnistuu etänä mistä päin tahansa!
Työtehtävät koostuvat pääosin myyntityöstä valituille kohderyhmille. Myynti painottuu hakukoneoptimointipalveluumme.

Hakukoneoptimointipalvelumme on helppo myydä ja myös helppo ostaa! Pitkälle tuotteistettu palvelumme erottuu kilpailijoista, koska asiakkaamme maksavat vain tuloksista. Mobiilisovellusten kohdalla kyse on vaativammasta ratkaisumyynnistä, jossa aidosti pääset haastamaan itseäsi, osaamistasi ja luomaan asiakkaille parhaita ratkaisuja liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Osaamisestasi riippuen on mahdollista tehdä pienissä määrin myös markkinointia.

Työtehtävät voit hoitaa täysin etänä. Toivomme Sinulta aiempaa myynnin kokemusta, mutta sitä ei tarvitse olla vuosikaupalla. Asenne ratkaisee! Kyse on puhtaasti innostavasta BtoB -myynnistä. Aiemmasta ratkaisumyynnin kokemuksesta on hyötyä, mutta ei ole välttämätöntä tehtävässä onnistumiselle. Toisaalta onnistuminen tehtävässä vaatii uskallusta nostaa puhelinta ja olla oma itsesi asiakkaan kanssa. Mahdollisuus myöhemmin myös osakkuuteen yhtiössämme.

Paikkaa haetaan Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722765

Työpaikka täytetään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722765