Myyntipäällikkö RekryKoulutuksen kautta, Systeema Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko kehittyä B2B-myynnin huippuosaajaksi ja päästä myymään laajaa kategoriaa tuotteita, jolle on kysyntää myös haastavina markkina-aikoina?

Systeeman myyntitiimi etsii innokasta tulevaisuuden huippuosaajaa. Haluamme löytää tiimiin energisen ja myynnistä syttyvän henkilön, joka tuntee olonsa kotoisaksi asiakkaiden parissa. Me Systeemana tarjoamme asiakkaille yhdellä toimituksella suuren määrän tuotteita eri segmentteihin, emmekä veloita toimituksista lähialueille. Asiakas saa käyttötavarat yritykseensä helposti ja nopeasti. Toimitamme laajasti tuotteita puhtauteen siivousaineista siivousvälineisiin ja pehmopapereihin. Toimistotarvikkeet, HoReCa-sektorin tuotteet, sekä toimistokalusteet ovat myös tuotevalikoimassamme. Verkkokaupan kautta palvelemme koko Suomen alueella ja palvelemme myös yksityisasiakkaita. Myymälämme ja varastomme sijaitsevat Kuopiossa ja Joensuussa.

Myyjän työarkeen meillä kuuluu meidän tuotteiden myyminen, ensikontaktoinnista klousaamiseen. Saat rooliisi tukea ympäröivillä olevilta kokeneilta ammattilaisilta, sekä kontaktoinnin tueksi saat meidän toimivat prosessit, jotka tuottavat sinulle tasaisesti liidejä, jolloin voit keskittyä olennaiseen eli laadukkaaseen B2B- myyntiin. Varmistamme, että pääset nopeasti hommaan kiinni laadukkaan perehdytyksen ja timanttisesti tuotteistetun palvelun avulla. Työsuhteen myötä pääset kasvattamaan ymmärrystäsi kattavasti B2B-liiketoiminnasta monilla eri toimialoilla toimivien asiakkaidemme kautta. Saat myös oppia nykyaikaisista markkinointi- ja myyntikampanjoista sekä liiketoiminnan systemaattisesta ja markkinalähtöisestä kehittämisestä. Työntekijälle meillä on kysyntää myös koulutuksen jälkeen, joten oikean henkilön löytyessä meillä on tahtotila löytää pitkäaikainen työntekijä meille myyjäksi.

Saatat olla etsimämme henkilö jos:
- Ideaalitapauksessa sinulla on myyntityöstä kokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä.
- Innostut erilaisten liiketoimintojen ja asiakkaiden myynnin kehittämisestä.
- Sinulla on myynnillinen tapa ajatella ja sinusta huokuu aktiivisuus.
- Et pelkää puhelimeen tarttumista.
- Haluat kehittyä B2B-myynnin kovaksi osaajaksi.

Paikkaa haetaan RekryKoulutuksen kautta: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722765

Työpaikka täytetään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722765