Työnjohtaja, Vaasa, InCar Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kaipaatko työhösi uutta raikasta alkua, jossa pääsisit jättämään oman kädenjälkesi InCarin kasvutarinaan? Etsimme nyt riveihimme asiakaspalveluhenkistä työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Vaasan toimipisteeseemme. Oletko se sinä?

Vahvistamme joukkuettamme ja etsimme nyt riveihimme motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä työnjohtajaa vakituiseen työsuhteiseen Vaasan toimipisteeseemme.

Tehtävästä

Tässä monipuolisessa tehtävässä toimit vauriokorjauksen ytimessä, jossa pääset hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi toimialan uusimpien menetelmien ja monipuolisten töiden parissa. Tehtävänäsi on luoda jokaiselle asiakkaallemme laadukas palvelukokemus eri kanavissa empaattisella, ratkaisukeskeisellä ja asiantuntevalla otteella. Työviikkosi muodostuu mm. päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, töiden vastaanotosta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä sekä materiaalitilauksista. Osallistut myös aktiivisesti palaute- ja reklamaatioprosessin vaatimiin toimiin, kuten saapuvien palautteiden käsittelyyn, asiakasyhteydenpitoon ja palautejärjestelmäkirjauksiin. Olet myös merkittävässä roolissa tuotantotyöntekijöidemme työssä onnistumisen mahdollistajana, jossa mm. työnjohdon avoin, aktiivinen ja kuunteleva viestintä päivittäistuotannon kanssa on avainasemassa.

Meistä

Kasvumme kumpuaa työntekijöidemme työhyvinvoinnista ja vahvasta työtoveruudesta. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen mm. työsuhdepyörä-, virkistys- ja hyvinvointiedun sekä myös vapaa-aikasi kattavan tapaturmavakuutuksen. InCarissa tutkitusti viihdytään, rakennetaan pitkiä työsuhteita ja monipuolisia urapolkuja valtakunnallisessa verkostossa. Ponnahduslautana tehtävääsi toimii laadukas perehdytys ja lämminhenkinen Vaasan työporukka, joka odottaa saapumistasi innolla. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia mahdollisuuksia oman ammattitaitosi kehittämiseen mm. InCar Akatemiassamme, jossa voit suorittaa halutessasi erilaisia kursseja tai tutkintoon tähtääviä koulutuksia.

Sinusta

Ovatko hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot, asiakaspalveluasenne ja kyky hallita monta lankaa samaan aikaan vahvuuksiasi? Jos vastasit kyllä, luontaiset kykysi voivat päästä loistamaan tässä tehtävässä! Sinulla on mahdollisesti kertynyt jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja haluat nyt kehittyä ja kasvattaa osaamistasi työnjohtajana. Lisäksi laadukkaat asiakaskohtaamiset ovat lähellä sydäntäsi.

Arvostamme vauriokorjausprosessien tuntemusta ja Cabas-järjestelmän käyttökokemusta. Tärkeintä on kuitenkin motivaatio oppia ja kehittyä. Eduksesi katsomme myös aiemman työkokemuksen varaosahankinnasta. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä sujuvaa suomen ja ruotsin kielitaitoa. Kulttuuriamme värittävät yhdessä tekeminen, yrittäjähenkisyys, avoimuus, tuloksellisuus ja jatkuva oppiminen, joiden toivomme olevan myös sinulle tärkeitä tekijöitä työssäsi.

Kolahtiko?

Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Lähetä meille hakemus palkkatoiveineen viimeistään 30.9.2024 mennessä alla olevalla lomakkeella. Toimi kuitenkin pian, sillä täytämme tehtävän heti sen oikean löydyttyä.

Korjaamopäällikkömme Jim Varpula kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ja meistä. Tavoitat Jimin numerosta p. 046 875 2887, jim.varpula@incar.fi

InCarin tarkoitus on poistaa maailmasta autoilijoiden kokema harmitus ja stressi auton vauriotilanteessa ja sen jälkeen. Tykkäämme oikoa sekä autojen että koko toimialamme lommoja päivittäin. Haluamme olla koko toimialamme paras työpaikka ammattilaisille kehittää ja kehittyä. Meitä yhdistää intohimo asiakkaidemme palvelemiseen ja ajoneuvojen vauriokorjaamiseen tinkimättömällä ammattitaidolla. Menestyksemme sydän on ainutlaatuinen työyhteisömme, jossa 500 työntekijäämme saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 50 toimipisteessä ympäri Suomen.

Katso myös mitä tulevat InCar-työkaverisi kertovat työyhteisöstämme:

Arvokasta yhteispeliä InCarissa - InCar(https://www.incar.fi/arvokasta) ja Työntekijätarinat - InCar(https://www.incar.fi/kategoria/tyontekijatarinat/)

www.incar.fi(//www.incar.fi)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://suviagroup.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=121&jbid=15