Taksinkuljettajia talvisesonkiin Äkäslompoloon!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kulkeeko autot turvallisesti ja sujuvasti? Nyt tarjolla paikkoja TAKSINKULJETTAJANA Äkäslompolossa talvisesongissa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme TAKSINKULJETTAJIA Lapin talvisesonkiin Äkäslompoloon!

Työssäsi ajat niin taksi-, Kela- kuin koululaisajoja Äkäslompolon seudulla. Ymmärrät asiakaspalvelun laadun päälle, ja mukaudut tilanteeseen oli kyydissä sitten turisteja tai kolmosluokkalaisia! Työt alkavat joulukuussa, ja töitä tarjolla koko sesongiksi kevääseen asti.

Toivomme sinulla olevan motivoitunut ja innokas asenne työhön, sekä turvallinen ote autosta! Tehtävä edellyttää kokemusta taksin kuljettamisesta, suomen tai englanninkielen taitoa sekä taksilupaa. Etua tehtävään saat monipuolisesta ajokokemuksesta ja muusta kielitaidosta!

Palkkaus tehtävässä AKT TES ja prosenttipalkkaus, ja meillä Täytöllä jokaisella sesonkityöntekijällä on myös mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään joka palkassa! Majoitus löytyy valmiiksi edullisesti tarvittaessa.

Tsekkaa myös muut avoimet työpaikat Lapin sesongissa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota suoraan Karriin yhteyttä! Valintoja tehdään jo syksyn aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4892130-taksinkuljettajia-lapin-talvisesonkiin?promotion=1125701-trackable-share-link-te-taksinkuljettajia-lappiin-sesonki