Linja-autonkuljettajia Lapin talvisesonkiin!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kulkeeko bussi alla ja kortti löytyy taskusta? Nyt tarjolla paikkoja LINJA-AUTONKULJETTAJANA ympäri Lappia talvisesongissa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaillemme LINJA-AUTONKULJETTAJIA Lapin talvisesonkiin eri puolille Lappia!

Työssäsi voit olla ajamassa lentokenttäkuljetuksia, linja-ajoa, tilauskyytejä, rinnebusseja tai paljon muuta - töitä on joka lähtöön! Työt alkavat arviolta marras-joulukuussa, ja töitä tarjolla koko sesongiksi ainakin maaliskuun loppuun saakka.

Toivomme sinulla olevan motivoitunut ja innokas asenne työhön! Tehtävä edellyttää kokemusta linja-auton kuljettamisesta, suomen tai englanninkielen taitoa, ammattipätevyyttä ja vähintään D-ajokorttia. Etua tehtävään saat monipuolisesta ajokokemuksesta ja DE-ajokortista.

Palkkaus tehtävässä sopimuksen ja kokemuksen mukaan, ja meillä Täytöllä jokaisella sesonkityöntekijällä on myös mahdollisuus yrityskohtaiseen palkanlisään joka palkassa! Majoituksen etsinnässä autetaan tarvittaessa.

Tsekkaa myös muut avoimet työpaikat Lapin sesongissa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai ota suoraan Karriin yhteyttä! Valintoja tehdään jo syksyn aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4891681-linja-autonkuljettajia-lapin-talvisesonkiin?promotion=1125502-trackable-share-link-te-linja-autonkuljettajia-lappiin