Ravintolapäällikkö, The Social Burger Joint Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2024
  • Hae viimeistään 20.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Burgerhood kaipaa nyt energisoivalla asenteella ja rautaisella ammattitaidolla varustettua

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan ravintolan tiimiä ja päivittäistä toimintaa. Etsimämme persoona seisoo vahvasti tiiminsä takana ja johtaa joukkoja edestäpäin omalla esimerkillään. Innostuksesi työhön ja asiakaspalveluun näkyy ja kuuluu kauas. Tehtävä on vakituinen ja asemapaikkasi on Vaasan ravintolassamme.

Social Burgerjoint lähti liikkeelle 2015 kaverusten intohimosta ruokaan, rokkiin ja hyviin tyyppeihin. Yrityksen ensimmäiset askelmerkit hahmoteltiin aikoinaan ruutupaperille Pearl Jamin keikalla Berliinissä. Mainetta maailmallakin niittäneet artesaaniburgerit tirisevät hiiligrilleissä kahdeksassa Social Burgerjointissa Helsingissä, Keravalla, Porvoossa, Vaasassa, Oulussa ja Tampereella.

KEITÄ ME OLLAAN

Olemme pikemminkin yhteisö kuin ravintola. Tykkäämme puhua Burgerhoodista, koko meidän jengistä. Siihen kuuluvat asiakkaat, henkilökunta, yrittäjät ja porukka toimistolla - sekä tietysti kaikki burgereiden rakastajat muita kokkailijoita ja ravintoloita myöten. Pyrimme siihen, että meillä asiakas voi sulkea hetkeksi pois sekavan maailman kohinan, kokea yhdessä kanssamme puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.

Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on pääroolissa jokaisessa burgerissa. Salaisia ainesosia tai reseptejä ei ole, erityisen meistä tekevät ihmisemme. Ja kova kööri meillä onkin kasassa, mutta yhdelle loistavalle lisähahmolle olisi tilaa ja tarvetta riveissämme. Muista, vaan älä säikähdä - Burgerhood vaatii paljon, mutta antaa vielä enemmän.

TULEVA PESTISI

Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta tiiminvetäjänä. Vastuullasi ovat esimerkiksi työvuorojen sujuvuus, tilaukset, varastonhallinta ja henkilökunnan resursointi yhdessä operatiivisen päällikön kanssa. Ravintolapäällikkönä toimit esihenkilönä ja varmistat päivittäin, että henkilökunnan tieto- ja taitotaso mahdollistavat meidän asiakkaiden odotuksiin vastaamisen. Kannat vastuuta asiakkaiden palvelukokemuksesta ja sen virittämisestä huippuunsa.

Pidät osaltasi myös huolta, että jokainen tiimin jäsen ymmärtää laadulliset ja myynnilliset tavoitteet ja roolinsa niiden saavuttamisessa. Suhtaudut työntekijöiden työhyvinvointiin ja -tyytyväisyyteen kunnianhimoisesti. Kannustat, kehut ja palkitset henkilökuntaa onnistumisista sekä neuvot ja tsemppaat, kun kaikki ei mene kuin Strömsössä.

KENET ME HALUTAAN

Kokemus puhuu puolestaan ja sitä teikäläiselle onkin jo karttunut sopivasti vastaavista tehtävistä. Johdat joukkoja omalla esimerkillä, koska brändimme henki ja energia kulminoituu burgerjengin silmissä myös sinuun. Luot aktiivisesti ympärillesi yhteistä onnistumista tukevaa työkulttuuria, jotta pystymme jokaisessa ravintolassa tarjoamaan parasta asiakaspalvelua ja burgereita yhtenä rintamana. Jaat vastuulliset arvomme ja pidät kiinni siitä, ettei kaveria jätetä. Jos sinulta kysytään, Burgerhoodissa voitetaan, yhtä lailla kuin kompastutaan ja noustaan ylös, yhdessä. Jos olet yksi meistä, haluat myös oppia uutta, kehittyä ammattilaisena ja auttaa työkavereita ympärilläsi kehittymään.

MITÄ ME TARJOTAAN?

Mahdollisuuden itsenäiseen työhön, eli pääset vaikuttamaan oman ravintolasi toimintaan ja kehittämiseen, niin päivittäin kuin pidemmällä ajanjaksolla. Haluamme myös, että kehityt omassa roolissasi ja tuemme sitä. Saat loistavan työyhteisön Keravalla, sekä koko Suomen tiimistä, näiden lisäksi tarjoamme myös mahtavat henkilöstöedut. Henkilökuntamme saa Smartumin virike-edun, tämän lisäksi myös 10% alennuksen kodin Fennian vakuutuksista.

Nappaako? Welcome To The Burgerhood! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille 20.9.2024 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://socialburgerjoint.teamtailor.com/jobs/4865406-ravintolapaallikko