Rengasasentaja syksyn rengassesonkiin, vannetukku.fi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vannetukku.fi Oy on Suomen suurin yksityinen renkaiden maahantuoja, joka on kasvattanut myyntiään joka vuosi viimeisen 16 vuoden aikana. Vannetukun markkinaosuus on yli 10 % Suomen rengaskaupasta. Vanteet on toinen tuoteryhmämme. Vanteissa olemme kolmen kärjessä Suomessa. SteyrTek on Suomen ykkönen kohtuuhintaisissa rengaskoneissa ja autonostimissa. Kontio Motors uutena tuoteryhmänä on Suomen eniten myyty täyssähköinen ajoneuvomerkki. Maahantuomme kärkituotemerkkejä maailmalta kuten asiakkaiden suosikkirengasta Linglongia sekä suunnittelemme ja kehitämme omia tuotteita kuten menestyneet Lappi- ja Kontiorenkaat, Kontio Motors, SteyrTek, Barzetta ja 885 -vanteet.

Haemme nyt joukkoomme renkaiden ja vanteiden ASENTAJIA, sekä RENKAIDEN KAUSIVAIHTAJIA syksyn talvirengassesonkiin Kouvolan toimipisteellemme.

Tehtäviin kuuluu renkaiden ja vanteiden asennus sekä asiakaspalvelu asennustilanteissa. Työ vaatii hyvää asiakaspalvelutaitoa ja omatoimisuutta sekä mielellään aiempaa kokemusta rengasasennustyöstä. Kausivaihdon tehtävissä ei tarvita välttämättä kokemusta rengastöistä.
Työssä tarvitaan B - ajokorttia.

Opastamme ja koulutamme valitut henkilöt tehtäviin 3 päivän mittaisella koulutuksella.

Työ jatkuu kysynnän mukaan syksyn talvirengassesongin loppuun saakka.

Työpaikkamme on savuton.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteella: oleksi.riikkinen@vannetukku.fi

HUOM! Paikat voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä!

vannetukku.fi Oy
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:oleksi.riikkinen@vannetukku.fi