Lähihoitaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2024
  • Hae viimeistään 15.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei lähihoitaja! Haluatko tehdä asukaslähtöistä työtä ikäihmisten parissa osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Hoivakoti Tuulettareen lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Maksamme tehtävästä 1000€ bonuksen!

Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Tuuletar työpaikkana

Hoivakoti Tuuletar tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille Uimaharjun taajamassa, Joensuussa. Tuulettaressa pääset osaksi sitoutunutta ja kokenutta työyhteisöä, jonka yhteisenä tavoitteena on mahdollistaa asukkaille elämänmakuinen ja onnellinen arki. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja tuomaan omia vahvuuksiasi esille arjen työssä. Yhdessä tiiminä pyrimme työssämme parhaaseen lopputulokseen, ja kiireisinäkin hetkinä autamme toinen toistamme.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Työpäiväsi koostuu asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi.

Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-tai 3- vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

Tehtävässä edellytämme

- lähihoitajan tutkintoa
 -voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
-vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)
-lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Tulemme edellyttämään työntekijöiltämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 15.9. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Jonna Nieminen, 044 036 6151, jonna.nieminen@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4759755-lahihoitaja-hoivakoti-tuuletar