Iltapäivätoiminnan ohjaaja, Huvikumpu ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Huvikumpu ry hakee innokasta ja motivoitunutta iltapäivätoiminnan ohjajaa täydentämään reipashenkistä ja sporttista työtiimiä. Energinen ja aikaansaava tiimimme kaipaa vastuullista ohjaajaa, koska lapsimäärä kasvaa Kannelmäen peruskoulun Kuninkaantammen toimipisteessä. Huvikumpu ry järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa myös Munkkiniemen yhteiskoulussa, Lehtisaaren toimipisteessä.

Meille mieluisa työkaveri olisi positiivinen, reipas ja oma-aloitteinen. Odotamme, että kolleegamme on motivoitunut ohjaamaan lapsia monipuolisesti mm. erilaisten kädentaitojen, retkien ja liikunnan saralla. Järjestämme lapsille mielekästä ohjattua toimintaa päivittäin, mutta toki jätämme tilaa myös leikille sekä vapaalle ulkoilulle. Työ on hyvin monipuolista ja antoisaa, varaamme laadun takaamiseksi myös aikaa suunnitteluun mm. kuukausipalavereiden ja tiimipalavereiden muodossa. Yksikön vahvana tukena toimii kaksi koordinaattoria sekä kaksi palveluntuottajaa.

Ohjaajan tehtävänä on mm. koululaisten iltapäivätoiminnan suunnittelu, toteutus ja ohjaus yhdessä muun työtiimin kanssa. Tehtäviin kuuluu myös yhteydenpito sekä yhteistyö niin kouluun kuin vanhempiinkin.

Noudatamme kerhoissamme teema-kuukaudet ajattelua sekä viikko-ohjelmaa, näin takaamme mielekästä ja vaihtelevaa ohjelmaa lapsille. Tärkeä osa laadukasta iltapäivätoimintaamme on ns. maksuton kerhotoiminta, jota suunnittelemme ja toteutamme perheiden ja lasten toiveiden pohjalta.

Olemme koonneet työn tueksi perehdytyskansion, näin uusien työntekijöiden on helppo ja mukava aloittaa työ Huvikummussa. Työntekijöistämme pitää huolta Terveystalo, henkilökuntaamme koulutamme vähintään kaksi kertaa vuodessa pidetyissä koulutuspäivissä. Lisäksi järjestämme työyhteisön virkistyspäiviä muutaman kerran vuodessa, hyvinvoiva työyhteisö on meille sydämen asia.

Työhön sopiva koulutus/ tutkinto voisi olla esim. liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja AMK, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja, artenomi, lähihoitaja, sosionomi, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja.

Katsomme eduksi erityisentuen oppilaiden kanssa työskentelyn taidon.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote.
Jos olet innokas kuulemaan lisää, niin ota rohkeasti yhteyttä! Juuri sinä voit olla meidän uusi työkaverimme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:palveluntuottajat@huvikumpury.fi