Tuotekehityskemisti, Teknos Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako sinua työskentely vahvan brändin korkealaatuisten pinnoitetuotteiden tuotekehityksessä? Oletko ratkaisukeskeinen kemianalan ammattilainen, joka saa asiat vietyä maaliin tehokkaasti ja järjestelmällisesti? Haluatko työskennellä aidosti lähellä asiakasta? Pysyhän kuulolla, koska etsimme Teknokselle nyt kahta uutta tuotekehityskemistiä!

Millaisesta työstä on kyse?

Haemme nyt kahta tuotekehityskemistiä, joiden työn painotus on teollisuusasiakkaidemme ja kaupallisen osastomme tukemisessa. Tuotekehityskemistinä vastaat Teknoksen maalien ja erilaisten pinnoitteiden tuotekehityksestä, ja tavoitteenasi on kehittää kestävämpiä ja tehokkaampia innovatiivisia pinnoiteratkaisuja. Tässä roolissa pääset käymään aktiivista vuoropuhelua myyntitiimimme ja asiakkaidemme kanssa heidän ongelmiensa ymmärtämiseksi ja hyödyntämään kemian osaamistasi heidän tarpeitaan vastaavien ratkaisujen löytämiseksi.
Tuotekehityskemistimme työnkuva on monipuolinen ja päiviisi kuuluu muun muassa myynnin tukemista teknisissä kysymyksissä, olemassa olevien tuotteidemme ylläpitoa, korvaavien raaka-aineiden etsimistä sekä testaamista, reklamaatioiden selvittämistä sekä tuotteidemme käyttöä käytännössä, maalaamista! Olet myös olennaisena osana auttamassa, neuvomassa ja kehittämässä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Tässä roolissa pääsetkin toimimaan aidosti asiakasrajapinnassa, sillä työ sisältää kuukausittaista matkustamista asiakkaidemme luo Suomeen ja Eurooppaan.

Millainen työpaikka Teknos on?
Olemme suomalainen perheyritys, ja taustamme näkyy työkulttuurissamme, joka on rento, välitön ja maanläheinen. Meillä on matala hierarkia, jonka ansiosta kaikkia työkavereita on helppo lähestyä pienellä kynnyksellä. Autamme toinen toisiamme, koska uskomme, että yhdessä tekemällä pääsemme parhaisiin lopputuloksiin.
Arvomme ovat oikeudenmukaisuus, sisukkuus ja luovuus. Toivomme, että arvomme puhuttelevat myös sinua. Lisäksi meille on tärkeää huolehtia toimintamme vastuullisuudesta, jotta maapallomme säilyy myös tuleville sukupolville.

Sinulla on hyvät mahdollisuudet onnistua tuotekehityskemistinä, jos sinulla on:
Ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta, esimerkiksi kemian tai materiaalitekniikan tutkinto
Vähintään viiden vuoden aikaisempi työkokemus tuotekehityksestä, aikaisempi kokemus kemianteollisuuden tai maaliteollisuuden parista katsotaan eduksi
 Asiakaslähtöinen asenne, aikaisempi kokemus asiakasrajapinnassa työskentelystä katsotaan eduksi
Järjestelmällinen ja ratkaisukeskeinen työote sekä kyky aktiiviseen priorisointiin
Hands on -asenne, tehtävässä pääset sekä kehittämään tuotteitamme että myös käyttämään niitä!
Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä aimo annos hyvää tekemisen meininkiä!
Sujuva suomen ja englannin kielitaito - suullisesti ja kirjallisesti
Halua oppia uutta ja kehittää asiantuntemustasi! Opetamme mielemme maalimaailman salat, sillä uskomme että asenne ratkaisee!

Mitä me tarjoamme sinulle?
Timanttisen työyhteisön. Tiimisi on innostunut ja kaikki tukevat toisiaan. Liittyessäsi Teknokseen liityt maailmanlaajuisesti toimivaan perheyritykseen, jossa on ystävällinen ja lämmin työilmapiiri ja jossa henkilöstön mielipiteitä arvostetaan. Sinulla on ammattitaitoisen ja kansainvälisen tiimin tuki kasvavassa yrityksessä.
Tuotekehityskemistinä pääset työskentelemään Teknoksen laadukkaiden ja edistyksellisten tuotteiden kanssa ja rakentamaan kanssamme kestävämpää maailmaa suomalaisessa perheyrityksessä. Tarjoamme sinulle haastavan, itsenäisen ja monipuolisen roolin.
Teknos on työnantajana joustava ja ketterä perheyritys, jossa työntekijöistä välitetään. Työaikasi ovat joustavat ja sinulla on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn.
Kattavat työsuhde-edut, kuten esimerkiksi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, henkilöstöravintolan, ryhmäliikuntatunteja, kuntosalin ja laajat työterveyden palvelut.

Työsuhde on vakituinen ja se alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työntekopaikkasi sijaitsee toimitiloissamme Helsingin Pitäjänmäellä.

Kuulostaako siltä, että voisit sopia joukkoomme? Siinä tapauksessa haluamme kuulla sinusta pian!
Jos innostuit meistä ja tuotekehityskemistin tehtävästä, klikkaa Hae työpaikkaa ja kerro meille lisää itsestäsi. Lisääthän hakemukseen myös palkkatoiveesi. Hakuaika tehtävään päättyy 25.8.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.
Heräsikö kysymyksiä? Soittele tai laita viestiä Risto Fabritiukselle, R&D Service Manager (risto.fabritius@teknos.com, +358438245253), joka kertoo sinulle mielellään lisää. Tavoitat Riston puhelimitse parhaiten ti 13.8. klo 14-16 tai ke 20.8. klo 14-16.

Teknos on suomalainen, kansainvälisesti toimiva pinnoitealan asiantuntija, joka toimii yli 20 maassa Euroopassa ja Aasiassa ja työllistää noin globaalisti 1500 henkilöä. Olemme yksi johtavista teollisuuspinnoitteiden ja -maalien valmistajista, jolla on vahva asema kauppa- ja rakennusmaaleissa ja -palveluissa. Teknos on perustettu vuonna 1948 ja se on yksi Suomen suurimmista perheyrityksistä. Teknoksen menestyksen perustan muodostavat ensiluokkainen asiakaskokemus, toimialalähtöinen tuotelaatu sekä ainutlaatuinen perintö ja kulttuuri, jonka taustalla ovat sitoutuneet asiantuntijamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://teknos-career.talent-soft.com/Pages/Offre/detailoffre.aspx?idOffre=195&idOrigine=2882&LCID=2057&offerReference=2024-195