Lähihoitaja, keikkatyö, Onnikoti Ankkuri, Turku, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme lähihoitajaa/lähihoitaja opiskelijaa keikkatyöhön Onnikoti Ankkuriin.

Onnikoti Ankkuri tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista vammautuneille, aikuisille asiakkaille.

Meillä Onnikoti Ankkurissa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan.

Olet lähihoitaja tai lähihoitaja opiskelija. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva, kehittämismyönteinen ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi vammaistyöhön. Työ on 3-vuorotyötä. Työ on keikkatyötä.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: Yksityisen sosiaalialan TES

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
yksikönjohtaja Nina Pahkasalo ma-pe p. 040 678 4399 nina.pahkasalo@onnikodit.fi

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Turku-Pernontie/Lhihoitaja--keikkaty--Onnikoti-Ankkuri--Turku_R0028922-2/apply