Turvakotitoiminnan päällikkö/sosiaalityöntekijä, Vantaan Turvakoti ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vantaan turvakoti ry tuottaa sekä turvakotipalvelua yhtenä THL:n palveluntuottajana että väkivaltatyön avopalveluja. Turvakoti tarjoaa välitöntä kriisiapua, ympärivuorokautista turvattua asumista sekä akuuttiin tilanteeseen liittyvää psykososiaalista tukea, neuvontaa ja ohjausta lähisuhdeväkivaltaa ja sen uhkaa kokeville aikuisille ja heidän lapsilleen.

Haemme turvakotitoiminnan päällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Turvakotitoiminnan päällikkö vastaa turvakodin toiminnasta ja toimii turvakodin henkilöstön (15) esihenkilönä.

Turvakotitoiminnan päällikkö vastaa asiakastyön toteutumisesta; sen suunnittelusta, tilastoinnista, arvioinnista ja raportoinnista. Lisäksi tehtävään kuuluu laaja verkostotyö sekä johtoryhmäjäsenyys.

Terveyden- ja hyvinvointilaitos koordinoi turvakodin asiakastyötä ja kouluttaa henkilöstön.

Tuemme tehtävän hoitamista ja osaamista säännöllisten työnohjausten, kehittämispäivien ja koulutusten avulla. Tarjoamme työntekijöillemme ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset työterveyshuollon palvelut sekä Epassi-etua liikunta-, kulttuuri- ja hierontapalveluihin.

Turvakotitoiminnan päällikön/sosiaalityöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuoltolain mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys (817/2015 7§). Edellytämme hakijalta kokemusta aikuisten ja/tai lasten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä, kykyä toimia verkostoissa sekä hyviä työelämä- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan kokemus esihenkilötyöstä, laitostyöstä ja maahanmuuttajatyöstä.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämisestä annetun lain (6 § 2 mom.) mukainen rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Edellytämme myös tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Palkkaus: palkkatoive. Yksityisten sosiaalipalvelualojen TES.

Toimi täytetään sopimuksen mukaan.

Hakuaika: 30.7.-22.9.2024

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV toimitetaan 22.9.2024 klo 23.59 mennessä kristiina.vaananen@vantaanturvakoti.fi

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä toiminnanjohtaja Kristiina Väänäseltä 040 542 6938.

Haastatteluja voidaan järjestää ja tehtävä voidaan täyttää hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kristiina.vaananen@vantaanturvakoti.fi