Taksinkuljettaja, Taxea Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Taxea - tiesi perille!

Taxea Oy on vireä viisivuotias oululainen kuljetusyritys. Toimimme henkilö- ja pientavaraliikenteessä lukuisten eri sopimusten palveluntuottajana reilun neljänkymmenen auton voimin eri paikkakunnilla.
Lisäämme nyt Otaxin alaisuudessa toimivien autojemme lukumäärää, ja etsimme taksinkuljettajaa Haapavedellä elokuussa aloittavaan autoomme.

Haapavedellä käytössämme on uudehko Volkswagen Caddy. Työn vastaanottamiseksi vaaditaan mm. Otaxin kuljettajakurssien ja erityisryhmien koulutuksen hyväksytyt suoritujset ja taksinkuljettajan ammattiajolupa.

Auto kuuluu osana paikalliseen taksiasemaan, joka laatii ajovuorolistat ja omistaa taukotilat kuntakeskuksessa. Aseman puolesta olemassa valmiiksi monenlaista vakiajoa, joten tyhjän päälle ei tarvitse hypätä.

Palkkaus 36% arvonlisäverottomasta kassasta, iltaisin ja öisin klo 21.00 - 5.59 välisenä aikana korotettu 40%:n provisio. Sunnuntaisin ja arkipyhinä maksamme lakisääteisen tuplakorvauksen. Mahdollisia hiljaisia kausia varten käytössämme on myös takuupalkka 1800€.

Lisätiedot ja kyselyt puhelimitse Jukka Haataja 0405015221 klo 10-18 välisenä aikana, ja sähöpostilla info@taxea.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@taxea.fi