Työnjohtaja (hortonomi), Alltime Infrapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2024
  • Hae viimeistään 19.7.2024
  • Palkkaus: 3000-3500€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme työnjohtajaa/hortonomia kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Rovaniemen kaupungin puistojen ja viheralueiden kunnossapidosta. Tehtävänäsi on johtaa tiimiisi kuuluvien kunnossapitotyöntekijöiden päivittäistä työskentelyä sekä ohjata aliurakoitsijoiden toimintaa. Lisäksi vastaat oman vastuualueesi talouden hallinnasta, raportoit työstäsi ja sen edistymisestä tilaajan suuntaan sekä teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa varmistaaksesi, että viher- ja puistoalueet pysyvät hyvässä kunnossa. Tämä työ tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa suoraan kaupungin viheralueiden viihtyvyyteen ja siten kaupunkilaisten arkeen.

Tueksesi saat huikean työporukan, jonka kanssa on kiva työskennellä päivittäin. Lisäksi työskentelyäsi helpottaa ja tukee muu Alltimen hallinnollinen tiimi.

Työnantajana olemme joustava ja haluamme, että työn ja siviilielämän yhteensovittaminen sujuu mutkattomasti. Lisäksi luomme mahdollisuuksia edetä uralla ja kehittää osaamista työn ohessa monipuolisesti. Käytössäsi on Pihlajalinnan kattavat työterveyspalvelut Suomen jokaisessa Pihlajalinnassa. Koeajan jälkeen saat käyttöösi myös lounas- ja virike-edut sekä mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun.

Tehtävään valittavalta vaaditaan:
- Hortonomin tutkinto tai vastaava koulutus
- Kokemusta kaupunkimaisten viheralueiden kunnossapidosta
- Vähintään kolmen vuoden työnjohtotasoinen hoitokokemus
- Kykyä työskennellä eri sidosryhmien kanssa
- Microsoft Office - järjestelmien perusosaamista
- B-ajokortti

Eduksi katsomme:
- Kokemuksen viher- ja leikkipaikkojen rakentamisesta
- Kasvintuntemuksen
- Arboristin tutkinnon
- Valmiuden päivystystyöhön
- Paikkatieto-ohjelmien käyttökokemuksen

Työssä menestymistä edistää edellä mainittujen lisäksi positiivinen eteenpäin pyrkivä asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky mukautua muutoksiin sekä kasvuyhtiön tuomiin mahdollisuuksiin. Tehtäväkohtainen palkka on 3000-3500 €/kk määräytyen kokemuksesi ja vastuualueidesi mukaan.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta lisää. Haethan meille mahdollisimman pian, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistä antaa työmaapäällikkö Jari Körkkö, p. 050 361 6000 työnjohtaja Salla Korhonen, p. 050 363 1000

Alltime on kasvava ja kehittyvä, Suomessa ja Ruotsissa toimiva kiinteistö-, puhtaus- ja infrapalveluita tuottava kasvuyritys. Toimimalla lähellä asiakasta varmistamme sen, että meidät tavoittaa aina helposti ja nopeasti. Olemme tunnettuja suoraselkäisestä työskentelytavastamme ja siitä, että pidämme aina antamamme lupaukset. Suhtaudumme työhömme suurella ammattiylpeydellä ja laitamme itsemme aina sataprosenttisesti likoon. Työyhteisömme on tiivis, iloisen räiskyvä ja avoin. Meillä töissä saa olla hauskaa ja nauttia työkavereiden seurasta. Autamme toisiamme ja sparraamme työkavereita vaikeissakin tilanteissa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/7f947a3b-915c-47a1-9303-63834159d1d6