Virikeohjaaja, Saga Care Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei lähihoitaja! Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi? Etsitkö monipuolista työtä, jossa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi? Haemme nyt Saga Helapuistoon virikeohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?
Saga Helapuisto on viihtyisä ikäihmisten palvelutalo, joka sijaitsee uudella asuinalueella Helsingin Ala-Malmilla. Palvelutalossa on 92 huoneistoa senioriasukkaille, lisäksi meillä on 12-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville. Meillä asukkaamme saavat apua arjen askareihin ja seuraa muista senioreista sekä meistä työntekijöistä. Autamme ja kuuntelemme toisiamme, ja osallistumme yhdessä talon arjen kehittämiseen.

Työpäiväsi lähihoitaja/virikeohjaajana meillä
Aamupäivisin työpäiväsi koostuvat asukkaiden perushoidosta ja ohjauksesta. Iltapäivisin vastaat talomme viriketoiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tavoitteenamme on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja tarjota heille virkistävää toiminta. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä muun henkilökunnan, omaisten, asukkaiden ja sidosryhmien kanssa. Seniorimme asuvat omissa asunnoissaan, joten hoivatyö tapahtuu asukkaidemme omissa kodeissa. Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, hygieniapassi, voimassaoleva lääkehoidon koulutus ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävä on kokoaikainen vakituinen ja työaika painottuu arkipäivätyöhön. Työsuhde alkaa 1.8. tai sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimus

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
- Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen koulutusten kautta. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja haluamme kuulla lisää kiinnostuksen kohteistasi.
- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aika on tasapainossa. Tuemme hyvinvointiasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Meiltä saat edullisen aamupalan ja lounaan Sagan omassa ravintolassa. Työntekijänämme olet oikeutettu Mehiläisen työterveyshuoltoon.
- Laadukas asiakaspalvelu ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme perusta. Meillä on upeat asukkaat, joiden hyväksi teemme työtä monialaisena tiiminä. Panostamme esihenkilötyöhön ja työntekijöiden viihtyvyyteen. Työntekijöiden pysyvyys on tärkeä osa asukkaidemme viihtyvyyttä.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?
Jätä hakemuksesi 15.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään. Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä talon johtaja Anna Heiskanen, p. 050 4762532, anna.heiskanen@sagacare.fi

Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.sagacare.fi/jobs/4677589-virikeohjaaja-saga-helapuisto