C-kuljettaja, Helsinki, Duolog Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme pikaisella aikataululla asiakkaallemme kuorma-autonkuljettajaa. Työtehtäviin kuuluu jäteastioiden vienti ja nouto laitokselle, jossa ne tyhjennetään. Noudot voivat olla myös asiakkailta pukukaappeja tai jääkaappeja tms. Työ on itsenäistä ja joustavalla asenteella pärjää tässä työtehtävässä. Työtä tehdään arkisin aamuvuoroissa klo 5-6 joustavalla aloituksella. Lähtöpaikka on Helsingin puolella Lahden moottoritien kupeessa ja työskentelyalueena on pääkaupunkiseutu. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja palkkauksessa noudatetaan AKT TES:iä kokemuksesi mukaan + 5% jätelisä.

Hyvällä hakijalla on reipas asenne, kestää vaihtuvat sääolosuhteet sekä aiempaa kokemusta kuorma-autonkuljettamisesta työelämässä. Työssä pärjätäksesi sinulla tulee olla sujuva suomen kielen taito. Arvostamme C-luokan ajokorttia sekä voimassaolevaa ammattipätevyyttä.

Hae tehtävään NYT, se täytetään heti sopivan kandidaatin löytyessä.

Työntekijöidemme uratarinoita löydät täältä: https://duolog.fi/tyonhakija/

Duolog Oy on erikoistunut rekrytoimaan henkilöstöä erilaisiin logistiikan ja tuotannon tehtäviin valtakunnallisesti. Palkkaamme henkilöstöä tilapäisiin ja pysyviin tarpeisiin. Etsimme jatkuvasti ammattikuljettajia, varasto- ja terminaalihenkilöstöä, hyllyttäjiä sekä tuotannon työntekijöitä. Olemme luotettava, vakavarainen ja kasvussa oleva kotimainen yritys, siksi myös turvallinen työnantaja ja yhteistyökumppani.

Tutustu meihin www.duolog.fi ja liity Duologin satojen tyytyväisten työntekijöiden joukkoon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.duolog.fi/jobs/4685519-c-kuljettaja-helsinki/95dad1be-3978-4a16-8d5f-8951fa95adb5