Myynnin harjoittelija, JobNord Oü
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 19.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
JobNord on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka työllistää tekijöitä ympäri Suomen aina Lapin Kilpisjärveltä Hangon saaristoon saakka. Tarjoamme työmahdollisuuksia usealla eri toimialalla, esim. HoReCa, puhtaanapito ja siivous, tapahtumat, sekä varasto. Meille on ensisijaisen tärkeää olla läsnä työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Uskomme vahvasti ihmiseltä ihmiselle -lähestymistapaan, joka näkyy kaikessa toiminnassamme. Haluamme luoda kestäviä suhteita ja tukea työntekijöitämme heidän urapoluillaan. Henkilöstöpalveluita suurella sydämellä ja tositarkoituksella.

Etsimme hyvällä asenteella varustettua ja innokasta MYYNNIN harjoittelijaa osaksi tiimiämme. Tarjoamme harjoittelupaikkaa, jossa pääset kehittämään monipuolisesti taitojasi myynnin ja asiakkuuksien parissa. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kulttuuritalolla loistavien kulkuyhteyksien varrella.
Työssäsi et ole yksin, vaan pääset mukaan mukavaan tiimiin, jossa sinua tuetaan ja ohjataan. Uskallathan tuoda myös omia ideoitasi ja ajatuksia pöytään!

Tehtävänkuvaus:
- Asiakaskontaktointi
- Olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen
- Tarjousten tekeminen ja tilausten vastaanotto

Odotamme:
- Myynnin, asiakkuuksienhallinnan tai vastaavan alan opiskelija
- Hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kieli
- Oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisestikin
- Hyviä tiimityöskentelytaitoja
- Aito kiinnostus myyntiin ja asiakkaiden palveluun sekä halu oppia uutta

Eduksi katsomme:
- Aiempi kokemus myynnin tehtävistä tai harjoitteluista
- Rohkeus heittäytyä

Aloitus ja lopetus ovat joustavia, ja harjoittelun kesto sovitaan yksilöllisesti. Harjoittelu on palkaton.

Hakeminen:
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen cv@jobnord.fi. Mainitse hakemuksessasi mahdollinen aloitusajankohtasi ja harjoittelun kesto, sekä mahdolliset koulun asettamat kriteerit. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja haastattelemme sopivia hakijoita.

Liitä hakemukseen myös mahdollisia työnäytteitä tai portfolio, jos sinulla on sellainen. Älä kuitenkaan jätä hakematta, vaikka näyttöjä ei vielä olisi. Me haluamme kuulla sinusta, olipa lähtötilanteesi mikä vain.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mari@jobnord.fi