Toiminnanohjaaja, Siikajoen 4H-yhdistys
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 21.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Siikajoen 4H-yhdistys ry. hakee työntekijäksi henkilöä, jonka työtehtävät koostuvat nuorisotoiminnan koordinoinnista ja ryhmänohjaamisesta (50 % työaika tehtävän alkaessa). Työ on toistaiseksi voimassa oleva.

Siikajoen 4H-yhdistyksen toimintalueena on Siikajoen kunnan alue, mutta toimimme myös yhteistyössä lähialueiden yhdistysten kanssa.

Toiminnanohjaajan työtehtävät sisältävät nuorisotoiminnan koordinointia ja suunnittelua, sekä toteutusta. (mm. kerhot, leirit, nuorten työelämäkoulutukset ja yrittäjyys, kouluyhteistyö) Työ voi sisältää myös Harrastamisen Suomen mallin teemakerhojen ohjaamista.

Työntekijältä edellytämme tehtävään soveltuvan ohjaajan pätevyyttä, hyviä vuorovaikutus ja yhteistyötaitoja ja kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn. Eduksi tehtävässä on myös aiempi kokemus nuorisotyön koordinoinnista ja toteuttamisesta sekä näkemys lasten ja nuorten paikallistoiminnan kehittämisestä.

Arvostamme itsenäistä ja luovaa työotetta. Lisäksi sinulla tulee olla ajokortti, ja oman auton käyttömahdollisuus.

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme neuvonta-alan runkosopimusta. Käytössä on on liukuva työaika. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosreskisterilain 6.2 pykälän mukainen rikosrekisteriote.

Työpaikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. lisätiedot liisamari.oikarainen@gmail.com ja siikajoki@4h.fi

Haku on auki 21.7 saakka ja haastattelut pidetään 24.7
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:liisamari.oikarainen@gmail.com