Tuontiautojen ostaja, BilKompis Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä oma-aloitteinen, työstä innostuva ja rohkea autoalan osaaja. Etsimme kasvavaan autojen tukkukaupan yritykseemme ostajaa, jonka pääasiallinen työ tapahtuu tuontiautojen parissa. Ostamme autoja Euroopan markkinasta ja kysynnän kasvun vuoksi haemme joukkueeseen uutta tekijää.
Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vahvaa motivaatiota työn tekemiseen. Luotettavuus ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle. Päivittäisessä työssä tarvitset myös englannin kielen osaamista. ruotsin ja/tai saksan kielitaito plussaa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme kokemusta autojen ostamisesta tai hinnoittelusta. Meillä pystyt itse vaikuttamaan palkkaasi, joten ahkeruus on eduksi meille kaikille.
Tule rakentamaan yrityskulttuuria kanssamme. Meillä ei ole jumiutuneita toimintatapoja eikä jäykkää organisaatiota, vaan halutessasi pääset mukaan kehittämään toimintaa yhdessä kanssamme. Toimitilamme sijaitsee Espoon Keilaniemessä, mutta tehtävässä on sovitusti myös etätyömahdollisuus.
Olethan pikimmiten yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:ville.holmstrom@bilkompis.fi