Myynti-insinööri, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 28.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko sinulla tekninen tausta ja halu kehittyä myynnin parissa teollisuuden alalla? Etsimme nyt asiakkaallemme AxFlowlle myynti-insinööriä Kotkaan jälkimyynnin pariin. Mikäli sinulta löytyy kiinnostusta teknisiä tuotteita kohtaan ja omaat reippaan työotteen, saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä etenemme haussa heti sopivien kandidaattien kanssa!

Tehtävänkuvaus
AxFlow Oy on Euroopan johtava prosessiteollisuuden pumpputoimittaja. Etsimme nyt heidän Kotkan toimipisteellensä uutta myynti-insinööriä vastaamaan jälkimarkkinoista eli varaosa- ja huoltomyynnistä. Tässä tehtävässä pääset osaksi tiimiä, joka kuvailee itseään tiiviiksi yhteen hiileen puhaltavaksi porukaksi. AxFlowlla ihmiset viihtyvät töissä jopa vuosikymmenten ajan erilaisten asiakkaiden ja monipuolisen työnkuvan vuoksi.
Myynti-insinöörinä olet yhteydessä sisäisten sidosryhmien lisäksi asiakkaisiin ja valmistajiin etsien parhaita mahdollisia huolto- ja varaosaratkaisuja. Asiakaskontaktit ovat tässä tehtävässä valmiina ja pääset itsenäisesti työskentelemään jälkimarkkinan kehitystyön parissa. Osaamisesi ja toiveidesi mukaan pääset myös enenevissä määrin mukaan asiakaskäynneille kentälle ja huollettavat laitteet tulevat sinulle erittäin tutuksi Kotkan huoltokeskuksessa. Arvostamme teknistä taustaa ja ymmärrystä, mutta tärkeintä roolissasi on, että tekninen ala ja laitteet kiinnostavat sinua.

Tarjoamme
-Mahdollisuuden oppia myynnistä ja toimialasta huipputiimi tukenasi
-Tehtävän, jossa pääset työskentelemään maailman johtavien tuotemerkkien parissa
-Kattavat työsuhde-edut

Työtehtävät
-Huoltomyynti- ja varaosakyselyiden hallinnointi ja tarjousten tekeminen
-Asiakkaiden kontaktointi, neuvonta ja myynti
-Jälkimarkkinan myynnin kehitystyö

Etsimme
-Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. AMK-insinööri)
-Perus IT-taidot ja kyky omaksua uusia järjestelmiä
-Kiinnostusta teknisiä laitteita kohtaan
Sujuva suomen ja englannin kielen taito Arvostamme, jos sinulla on aiempaa työkokemusta huollon, myynnin tai asiakaspalvelun saralta.

Menestyäksesi roolissa olet:
-Sosiaalinen; tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
-Myynnillinen; et pelkää tarttua puhelimeen ja tarjota ratkaisuja
-Itseohjautuva; kehität osaamistasi ja tuot esiin uusia ideoita

Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua AxFlown puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.
Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

AxFlow Oy
AxFlow Oy on Euroopan johtavana prosessiteollisuuden pumpputoimittajana sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen tasokasta palvelua, laadukkaita tuotteita, toimintakykyä ja ainutlaatuista osaamista. AxFlow edustaa maailman johtavien pumppuvalmistajien tuotteita. Heidän tarjontansa kattaa laajan valikoiman pumpputyyppejä sekä niiden varaosia eri käyttötarkoituksiin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/myyntiinsinoori-axflow-kotka/WTQR2X?i=0