Sähkötyönjohtaja, linjasaneeraus, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 11.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksellemme nyt sähkötöiden työnjohtajaa linjasaneerauskohteeseen. Tulet työskentelemään Helsingin alueella. yseessä on rekrytointitoimeksianto, joten tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

Tässä tehtävässä tulet mm. tuuraamaan sähköprojektipäällikköä kesän ajan. Johdat töiden etenemistä aikataulujen mukaan. Tulet vastaamaan tavaratilauksista sekä tekemään kustannusseurantaa. Urakkalaskentataidot katsotaan eduksi. Tulet olemaan tekemisissä eri sidosryhmien kanssa, joten toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Hakijoilta odotamme:

Soveltuvaa sähköalan koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri)
     Aikaisempaa kokemusta työnjohdosta
     Monipuolista kokemusta, erityisesti linjasaneeraustyömaista
     Perustason tietotekniikan osaamista

Hakijoille tarjoamme:

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
     Kilpailukykyisen palkkauksen
     Osaavan tiimin tuen
     Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla Sähkötyönjohtaja. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Käy katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/15216341