Kasettiauton kuljettaja, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 13.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Kasettiauton kuljettajaa asiakkaallemme Tampereen ja naapurikuntien alueiden työmaille.

Työn kuvaus

Tässä työssä tehtävänä on maa aineksien vientiä ja hakua kasettiautolla eri työmailta pitkin Tamperetta ja naapuri kuntia. Töitä tehdään Ma - Pe 40h/vko. Työpäivä alkaa työmaalta ja jatkuu sieltä mihin se on päättynyt. Työsuhde solmitaan Henkilöstöliigan kanssa.

Odotamme sinulta

Aiempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä vähintään 1-vuodelta. Tarvittavat kuljettajan luvat oltava kunnossa ja tieturva-1 kortti. Pitää olla täsmällinen ja rento kuski, joka hoitaa hommansa sovitusti. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme

Mukavan ja vaihtelevan työn. Palkkaus sovitaan vastaamaan tekijän osaamista. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut. Lisäksi Henkilöstöliigan työntekijä saa oman yhteyshenkilön, jonka kautta työhön liittyvä asioiminen hoidetaan.

Hakumenettely:

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätä yhteystietosi helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/20359987