Koneistaja työstökeskukselle, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 27.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme koneistajaa työstökeskukselle vakituiseen työsuhteeseen Sastamalaan!

Työn kuvaan kuuluu CNC-työstökeskuksen käyttöä, jossa Fanuc-ohjaus. Työn kuvaan kuuluu ajoittain myös lankasahan ja sorvin käyttöä. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Sovit tähän tehtävään, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä, hallitset Fanuc-ohjauksen, eikä Mastercamin käyttö ole sinulle vieras asia. Sinulta odotetaan myös oma-aloitteisuutta ja joustavaa asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme vakituisen työpaikan pitkään alalla toimineesta yrityksestä. Palkkaus on osaamisen mukaan 17-19e/h.

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä yhteystietosi helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/20359979