Suurtalouskokki, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 13.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme suurtalouskokkia Lempäälän keskustan läheisyyteen!

Työn kuvaus:

Tehtävänä on valmistaa aamiaista, lounasta ja päivällistä, työvuorosta riippuen. Ruoka on perinteistä kotiruokaa ja annoksia valmistetaan noin 300/päivä. Työajat sijoittuvat ma-pe klo 7-17 välille ja joka kolmas viikko on sunnuntaivuoro. Töitä on tarjolla oman toiveesi mukaan joko määräaikaisesti tai vakituisesti.Työsuhde solmitaan aluksi Henkilöstöliigan kanssa, mutta koeajan jälkeen on mahdollista työllistyä asiakkaan omille kirjoille.

Tarjoamme:

Tarjolla on mukava työpaikka arvostetussa yrityksessä. Työhön annetaan hyvä perehdytys ja ammattitaitoisessa työporukassa on helppo saada tarvittaessa apua. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot pohjautuvat MaRa:n työehtosopimukseen, mutta työsuhteen edetessä palkkaus ei ole sidottu TES minimiin. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut, jonka lisäksi saat henkilökohtaisen HR-yhteyshenkilön tuen koko työsuhteesi ajalle.

Odotamme:

Tehtävä sopii oma-aloitteiselle ja reippaalle tekijälle, joka nauttii ruuanlaitosta ja ihmisten kohtaamisesta. Odotamme kokin koulutusta sekä mielellään aiempaa työkokemusta suurtalouskeittiöstä. Työkieli on suomi.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätä yhteystietosi parissa minuutissa järjestelmämme kautta, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/20359908