Luokanopettaja, Puistolanraitin ala-asteen koulu, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 26.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Puistolanraitin ala-asteen koulun huippuporukkaan luokanopettajaa 4. luokalle. Kyseessä on viransijaisuus syyslukukaudelle.

Puistolanraitin ala-asteella on hyvä yhdessä tekemisen meininki ja meidän porukkaan on helppo tulla uutenakin opettajana! Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tunne- ja vuorovaikutustaitojen opettaminen on Puistolanraitin ala-asteella tärkeässä roolissa. Meillä kannustetaan kouluttautumaan ja ammattitaitoinen sekä osaava henkilöstö pääsee hyödyntämään hyvin vahvuuksiaan.

Puistolanraitin ala-asteen koulu on luokat 1.-6. käsittävä alakoulu. Puistolanraitin ala-aste aloitti toimintansa syksyllä 2013, kun Puistolan ala-aste ja Nurkkatien ala-aste yhdistyivät. Oppilaita koulussa on noin 470.

Puistolanraitin ala-aste on koulu kaikille. Koulu palvelee sekä alueella asuvia lapsia että tarjoaa opetusta keskitetyn palvelun erityisluokissa. Koulu toimii kahdessa toimipisteessä mukavassa ympäristössä keskellä viihtyisää Puistolan asuinaluetta. Haettavana oleva luokanopettajan tehtävä sijoittuu Raitin toimipisteeseen.

Helsingin kaupungilla palkitsemme hyvin tehdystä työstä esimerkiksi kertapalkkioilla. Meillä on monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen! Tarjoamme myös suuren työnantajan kattavat henkilöstöedut.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-01-882-24