RekryKoulutus Software Developer, GISGRO Oy.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 19.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Software Developer Gisgrolle

Haemme tiimimme uutta ohjelmistokehittäjää! Tässä roolissa pääset kehittämään yrityksen omaa ohjelmistotuotetta! Toimit osana tiimiä joten odotamme, että tiimityöskentely on sinulle luontevaa.

Toimintamme on kansainvälistä,ja työkielenä tulet käyttämään myös englantia.

On erittäin hyvä jos sinulta löytyy jo ohjelmistokehitys taustaa joko koulutuksesi, kokemuksesi tai harrastuneisuuden kautta.

Meillä pääset tekemään ohjelmistokehityksen monipuolisia tehtäviä, jotka määräytyvät osaamisesi pohjalta. Sinun ei tarvitse vielä osata kaikkea, olemme tukenasi ja autamme sinua kehittymään kunhan vaan uskallat rohkeasti kysyä"

Gisgro OY

Olemme Keski-suomalainen ohjelmistotalo, kehitämme paikkatietopohjaista toiminnan ohjausjärjestelmää satama toimialalle. Toimimme kansainvälisesti ja asiakkaitamme on ympäri Eurooppaa.

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

Uuden osaajan rekrytointi tapahtuu 6kk pituisen Code & Al Academyn kautta. Tämä RekryKoulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa uudet työtehtävät, sekä kasvattaa samanaikaisesti alan osaamistasi asiantuntijakoulutuksen siivittämänä.

HAKU
Tähän työtehtävään haetaan Code & AI RekryKoulutuksen kautta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ja hakuohjeet: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722239?searchPhrase=722239&announced=0&sort=1
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:taru.kaaja@saranen.fi