Kirjanpitäjä, Merikarvian kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 5.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kirjanpitäjä on osa pientä taloushallinnon tiimiä, johon kuuluu talouspäällikkö, joka toimii esihenkilönäsi, sekä koko- ja osa-aikainen palkkasihteeri.

Kirjanpitäjän tehtäviin sisältyy mm:

- myynti- ja ostoreskontran tehtävät kokonaisuudessaan
- laskutus
- maksuliikenteen hoito
- tositteiden laadinta, tiliöinti ja kirjaus
- laskutuksen ja kirjanpitojärjestelmän pääkäyttäjän tehtäviä
- osallistuminen tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laadintaan
- sisäisten asiakkaiden neuvonta

Eduksi on, jos sinulla on ymmärrystä taloushallinnon vaatimuksista sekä kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Lisäksi arvostamme perehtyneisyyttä kunnallisiin kirjanpitoa koskeviin lakeihin ja ohjeisiin, arvonlisäverolakeihin sekä käyttökokemusta CGI:n Pro Economica Premium-ohjelmistosta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Sinulle tarjotaan muutaman kuukauden mittainen perehdytysjakso nykyisen kirjanpitäjän kanssa, jonka jälkeen työ on enimmäkseen itsenäistä, joten oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus on välttämätöntä. Toivomme, että omaksut asioita helposti ja olet valmis ottamaan vastuuta tehtävistä nopeasti.

Omaat positiivisen palveluasenteen ja olet tottunut toimimaan tiukoissakin aikatauluissa. Olet myös luotettava ja avulias työkaveri. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, merkonomitutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Tehtävä on kokoaikainen ja siinä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtävä alkaa 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot KVTESin mukaan.

Toimeen valittavan henkilön on työsuhteen alkaessa esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Merikarvian kunnassa on käytössä liukuva työaika sekä laajat työsuhde-edut, mm. polkupyöräetu, hyvät koulutusmahdollisuudet ja tuki monenlaiseen harrastamiseen esim. kansalaisopistossa tai liikuntapalveluissamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/612105/fi_FI