Pakettiautonkuljettaja, VP-Service Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme motivoitunutta työntekijää hommiin!

Oletko sinä etsimämme aktiivinen, oma-aloitteinen ja huumorintajuinen henkilö, joka on työpaikkaa vailla? Etsimme täysiaikaista ravintolalaiteasentajaa / pakettiautonkuljettajaa. B-ajokortti on välttämätön! Työt suoritetaan yhtiön omalla kuljetuskalustolla.

Toimenkuvaan kuuluvat mm. ammattikeittiölaitteiden lastaus-, kuljetus- ja asennustyöt ympäri Suomea. Työ on vaihtelevaa ja maisema vaihtuu usein! Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta järjestyy myös työnantajan puolesta. Ammattipätevyyttä työtehtävässä ei vaadita, mutta katsotaan eduksi. Koulutamme työntekijän tehtävään.

Lisäksi toimenkuvaan kuuluvat erilaiset varasto-, tuotanto- ja järjestelytyöt tilanteen mukaan sekä muut ylläpitoon liittyvvät työt yhtiön varastolla Klaukkalassa. Pääpaino on kuitenkin lastauksessa sekä ravintolalaitteiden toimittamisessa.

Jos koet olevasi oikea henkilö tiiviiseen ja huumorintajuiseen porukkaamme, ota yhteyttä ja lähetä hakemus palkkatoiveineen määräaikaan mennessä osoitteeseen lauri.pekkola@resthot.fi / 0503372949.

Voit katsoa meistä lisää osoitteesta www.resthot.fi.

Palkkausmuotona kiinteä KK-palkka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:lauri.pekkola@resthot.fi