Kirjanpitäjä, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 17.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kirjanpitäjä Loviisaan

Hei sinä taloushallinnon ammattilainen!

Nyt on tarjolla merellisessä ja idyllisessä Loviisassa kirjanpitäjän vakituinen työ. Keskeisellä sijainnilla oleva asiakasyrityksemme on profiloitunut asiakaslähtöiseksi ja perinteikkääksi tilitoimistoksi. Loviisaan pääsee kätevästi niin pääkaupunkiseudulta kuin Kotkankin suunnalta katsottuna, joten kannattaa lukea pidemmälle, mikäli taloushallinnon ja kirjanpidon koukerot ovat hallussa :)

----------

Mitä etsimme?

Etsimme asiakkaallemme Loviisaan kokoaikaista kirjapitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

----------

Mitä toivomme?

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kirjanpidollisia töitä, mahdollisesti tilinpäätöksiä ja muita taloushallinnon työtehtäviä, kuten palkanlaskentaa.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla aikaisempaa vankkaa kokemusta kirjanpitäjän työstä, hyvät tietotekniset taidot sekä asiakaspalveluasennetta. Maestron ja/tai Procountor -ohjelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Toivomme sinun tarttuvan työtehtäviin ennakkoluulottomasti ja oma-aloitteisesti kommunikoimalla aktiivisesti tiimin ja sidosryhmien kanssa töiden eteenpäin saattamiseksi.

----------

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vakituisen työn tilitoimistossa, jolla on hyvät pitkäaikaiset asiakassuhteet, ja jossa osaamistasi varmasti arvostetaan. Työntekijöistä pidetään huolta muun muassa tarjoamalla heille hyvät henkilöstöedut.

Toimistotyöaika ma-pe, lisäksi työntekijöillä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Palkkaus kokemuksen mukaan.

----------

Miten haet työpaikkaa?

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi. Käsittelemme ensisijaisesti hakulinkin kautta järjestelmäämme rekisteröidyt hakemukset.

Eezy toimii yrityksen rekrytointikumppanina ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

----------

Seuraathan meitä myös somessa!

Facebook: Eezy Porvoo - Instagram: @eezyporvoo - LinkedIn: Eezy Porvoo-Kotka

----------

Tiedustelut:

Lisätietoja tehtävästä saa meiltä osoitteesta:

hanna.malmberg@eezy.fi

tai puhelimitse 044 981 2490 ma-pe klo 9-15 välisenä aikana.

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/530166884